Πετράκης: «Συνεχίζουμε, απαγορεύεται να χάσουμε το δρόμο μας»

Ο Παναιτωλικός συνεχίζει την καλή του πoρεία στη Stoiximan Super League, καθώς για την 8η αγωνιστική επικράτησε με 2-0 του Ατρομήτου στο Περιστέρι.

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε στην κάμερα της Nova μετά το φινάλε της αναμέτρησης για την εικόνα του ματς και την ανάγκη να μην χάσει η ομάδα το δρόμο της μετά τα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης:
«Δεν το αλλάζω αυτό με τίποτα (σ.σ: το ότι ο κόσμος φώναζε το όνομά του). Αυτά που μένουν είναι τα συναισθήματα και δεν πρόκειται να ξεχαστούν. Στην αρχή ο Ατρόμητος είχε πλήρη έλεγχο. Δεν είχαμε την εικόνα που θέλαμε. Φυσιολογικό, παίζει και ο αντίπαλος. Μετά ισορροπήσαμε και ελέγχαμε το παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες, βάλαμε δύο γκολ. Απειληθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δεν θυμάμαι κάποια φάση. Μπράβο στα παιδιά. Νιώθω χαρούμενος που δουλεύω σε αυτό το club. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή πορεία. Απαγορεύεται να χάσουμε τον δρόμο μας. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά. Όλα στην ζωή έχουν μία σειρά. Παίζουμε καλή άμυνα αλλά είμαστε ομάδα με δημιουργία, παραγωγή φάσεων. Και να μη σκοράρουμε δημιουργούμε προϋποθέσεις. Πρέπει να είμαστε μία ισορροπημένη ομάδα».

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr