Πρώτη η ομάδα του ΓΑΣ Αγρινίου στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου k14

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκαν τα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα Στίβου για το 2024. Στο Παμπελοποννησιακό στάδιο έγιναν οι τελευταίοι , για αυτή την χρονιά ,αγώνες στίβου για αθλητές και αθλήτριες Κ14. Η ομάδα του ΓΑΣ Αγρινίου συμμετείχε με 23 παιδιά τα οποία πέτυχαν σπουδαίες επιδόσεις αλλά και έδειξαν ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον.

Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν η Ειρήνη Κυριαζή στα 60μ, ο Σπύρος Θώμος στα 150μ. και ο Θανάσης Τσακαρδάνος στα 800μ. Ασημένιο μετάλλιο πήρε η Βάσια Τσαρούχη στα 150μ. και χάλκινο ο Ερμής Κουνέλης στα 800μ.. Την τέταρτη θέση κατέλαβαν η Νάντια Κολονέλου στα 800μ., η Θεοδώρα Σταθοκωστοπούλου στα 150μ. και ο Χρήστος Βλάχος στα 60μ. με εμπόδια. Ατομικά ρεκόρ πέτυχαν η Δήμητρα Αποστολάκη στο άλμα σε μήκος, η Μαριαλένα Αναγνωστοπούλου , η Αδριάνα Ταράτσα, η Κωνσταντίνα Κουτέρη, η Σοφία Αντωνιάδη, η Ευαγγελία Λαυράνου και η Ουρανία Σαλαούνη στα 60μ.

Στα 60μ. αγοριών ο Θοδωρής Γεωργιάδης τερμάτισε στην έκτη θέση και τα 150μ. κοριτσιών όγδοη ήταν η Ανθή Αποστολάκη και ρεκόρ έκανε η Σύλια Τσώνη. Τέλος στα 800μ. αγοριών ο Άγγελος Πανόγλου τερμάτισε ενδέκατος και στο αντίστοιχο αγώνισμα κοριτσιών η Φαίη Καλλίνικου, η Αρετή Τριάντη, η Έφη Καρανίκα και η Δέσποινα Γουργολίτσα βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στους προπονητές τους αλλά και στους γονείς που είναι πάντα αρωγοί σε αυτή την όμορφη προσπάθεια.

14
image
14-1
14
image
14

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr