Υποβάθμιση Σταρακά στον «ανασχηματισμό» Ανδρουλάκη

Σε πόστα με διαφορετική βαρύτητα, αλλά στην πρώτη γραμμή, αξιοποίησε ο Νίκος Ανδρουλάκης τους ανθυποψηφίους του στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ., που προχώρησε σήμερα στην ανανέωση των τομεαρχών και των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων.

Επιπλέον, ανακοίνωσε τη συγκρότηση 9μελούς Συντονιστικού Πολιτικού Κέντρου.Ο Χάρης Δούκας θα συμμετέχει στο 9μελές νέο όργανο του κόμματος, όπως και ο Παύλος Γερουλάνος και η Άννα Διαμαντοπουλου. Ο Παύλος Γερουλάνος αναλαμβάνει επιπλέον τα καθήκοντα του πρώτου κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, ενώ η Άννα Διαμαντοπούλου υπεύθυνη Πολιτικού Σχεδιασμού. Ο Μιχάλης Κατρίνης αναλαμβάνει τομεάρχης Εθνικής Άμυνας και η Νάντια Γιαννακοπούλου υπεύθυνη του τομέα Μετανάστευσης και Ασύλου.

Σε τοπικό επίπεδο ο «ανασχηματισμός» Ανδρουλάκη έφερε την υποβάθμιση της βουλευτή του κόμματος στην Αιτωλοακαρνανία Χριστίνας Σταρακά. Το προηγούμενο διάστημα στη Χριστίνα Σταρακά είχε ανατεθεί ο κοινοβουλευτικός τομέας εργασίας Αγροτικής Ανάπτυξης, στον οποίο μάλιστα η βουλευτής επέδειξε έργο με συνεχείς ερωτήσεις προς το αρμόδιο Υπουργείο. Ενώ συμμετείχε και στον κοινοβουλευτικό τομέα εργασίας για Ψηφιακή Διακυβέρνηση. Πλέον όμως αναλαμβάνει τομεάρχης Αθλητισμού & Νέας Γενιάς στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Πράγμα που συνιστά μάλλον υποβάθμιση για τη βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας. Αναμενόμενη ίσως, καθώς η ίδια στήριξε τον Χάρη Δούκα όχι βέβαια με φανατισμό, αλλά τον στήριξε. Και σε κάθε περίπτωση ο Νίκος Ανδρουλάκης φαίνεται να της χρεώνει τα υψηλά ποσοστά του Χάρη Δούκα στην Αιτωλοακαρνανία, τόσο στον πρώτο όσο και στο δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr