Η Διαμαντοπούλου ως… ανθρωποδιώκτης για όσους θα έβλεπαν το ΠΑΣΟΚ ως εναλλακτική εξουσίας

Ένα μεγάλο λάθος έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης, με αφορμή τις επιλογές της νέας επιχειρησιακής και ηγετικής δομής του ΠΑΣΟΚ, μετά την επανεκλογή του.

Η Άννα Διαμαντοπούλου ως υπεύθυνη πολιτικού σχεδιασμού, είναι το… λάθος που έπρεπε να αποφύγει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ως “πρώην Επίτροπος”, μόνο που από τότε έχουν περάσει… 20 χρόνια.Η Άννα Διαμαντοπούλου δεν μπορεί να συνδεθεί με το μέλλον, επειδή έρχεται από το παρελθόν. Στην πολιτική, σε διορισμένα αρχικά αξιώματα, από πολύ νωρίς. Με ενεργή συμμετοχή στην ανορθογραφία της διακυβέρνησης Σημίτη, που συνδέθηκε με σκάνδαλα και διαφθορά.Και στη συνέχεια, στα δύσκολα χρόνια των Μνημονίων και της δραματικής συρρίκνωσης του ΠΑΣΟΚ, σε διαρκές φλερτ με την τρέχουσα εκδοχή της Δεξιάς, στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην εσωκομματική μάχη, η Άννα Διαμαντοπούλου τα πήγε καλά μονάχα σε… κάστρα της Νέας Δημοκρατίας. Και στα ΜΜΕ την αποθεώνουν… ενσωματωμένοι, οι οποίοι στηρίζουν τη σημερινή κυβέρνηση, ακόμη και κόντρα στην κοινή λογική. Όλα αυτά, παρουσιάζουν την Άννα Διαμαντοπούλου ως… θαυμάστρια της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, επομένως και περισσότερο δεκτική στην ιδέα μιας νέας συγκυβέρνησης, από τη στιγμή που ήδη θεωρείται απίθανη η αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές.

Έτσι, η βετεράνος πολιτικός προσλαμβάνει διαστάσεις… ανθρωποδιώκτη, για όσους θα έβλεπαν το ΠΑΣΟΚ ως εναλλακτική λύση εξουσίας. Για να τιμωρήσουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη, και όχι να τη διατηρήσουν στην εξουσία από την… πίσω πόρτα.

πηγή : ysterografa.gr Της Μαρίκας Λυσιάνθη

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr