Παναιτωλικός: Ο άξονας χωρίς τον Πέρες και ο αντικαταστάτης

Το γεγονός ότι η παρουσία του Φακούντο Πέρες παίζει καταλυτικό ρόλο – και – στη φετινή πορεία του Παναιτωλικού αποτελεί κοινό μυστικό.

Το πόσο σημαντικός είναι εξάλλου για την ομάδα του το γνωρίζει καλύτερα από όλους ο Γιάννης Πετράκης με τον Ρεθυμνιώτη τεχνικό να είναι υποχρεωμένος να στερηθεί την παρουσία του Αργεντινού μέσου κόντρα στον Βόλο το προσεχές Σάββατο στο Αγρίνιο.

Αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά στη φετινή χρονιά στη Stoiximan Superleague καθώς ο Πέρες έχει συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες και έχει δηλωθεί να εκτίσει τη μία αγωνιστική της τιμωρίας του στο συγκεκριμένο παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής.

Ο Αργεντινός μέσος που διανύει τη δεύτερη χρονιά του στον Παναιτωλικό εκτός του ότι έχει αγωνιστεί και στα 8 παιχνίδια στα τρία εξ αυτών έχει μείνει μέχρι τέλους ενώ στα υπόλοιπα πέντε έγινε αλλαγή.

Για την ιστορία ο Πέρες έχει να απουσιάσει από παιχνίδι της ομάδας του Αγρινίου από την περσινή πρεμιέρα των playouts και πάλι εντός έδρας τη φορά αυτή με τον Πανσερραϊκό. Είχε βρεθεί κανονικά στην κερκίδα και είχε δει τους συμπαίκτες του να επικρατούνε με 3-0.

Συνολικά την περσινή χρονιά ο Πέρες είχε παίξει στα 30 από τα 33 παιχνίδια του Παναιτωλικού στη Stoiximan Superleague όντας βασικός στα 25 από αυτά.

Συγκεκριμένα ήταν στη βασική ενδεκάδα στα 19 από τα 24 παιχνίδια της κανονικής διάρκειας όπου αγωνίστηκε αλλά και στα 6 των playouts. Και τα τρία παιχνίδια όπου απουσίασε ο Πέρες ήταν στο Αγρίνιο στην ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0 και στην ισοπαλία με την ΑΕΚ 2-2 για την κανονική διάρκεια και στην πρεμιέρα των playouts με τον Πανσερραϊκό και τη νίκη με 3-0.

Πλέον απομένει να φανεί ποιος θα κληθεί να καλύψει το κενό του στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Επικρατέστεροι δείχνουν να είναι οι Ντανιέλ Λαχούντ και Μιγκέλ Λουίζ που στις πέντε αλλαγές που έχει γίνει ο Πέρες αμφότεροι τον έχουνε αντικαταστήσει από δύο φορές. Όπως και να έχει η τελική απόφαση ανήκει στον Γιάννη Πετράκη.

πηγή : monobala.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr