Υποσχετικές μοιράζει το Υπουργείο Αθλητισμού: Εκκρεμεί η επανένταξη του ταρτάν στο ΔΑΚ Αγρινίου

Προσεχώς η χρηματοδότηση. Αυτή ήταν η απάντηση του Υπουργού Αθλητισμού, Γ. Ιωάννη Βρούτση στο Δήμαρχος Θέρμου και το βουλευτή Κ. Καραγκούνη που τον επισκέφθηκαν και του εξέθεσαν το αίτημα για δύο γήπεδα ποδοσφαίρου 5×5 στην παιδική κατασκήνωση της Αγίας Σοφίας και τα Σιταράλωνα.

Υπό άλλες συνθήκες, αφού δεν μιλάμε για τίποτα εκατομμύρια, το αίτημα θα ικανοποιούνταν αμέσως. Όμως τώρα έτσι όπως τα έχουν κάνει οι κυβερνώντες με το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων δεν είναι σε θέση, ούτε καν για τα τέτοια «μικρά» ποσά, να δίνουν άμεσες απαντήσεις. Αν μάλιστα θυμηθούμε τι μας «χρωστά» σε χρηματοδοτήσεις η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δεν θα βγάλουμε άκρη. Ας θυμηθούμε μόνο ότι ακόμη περιμένουμε την επανένταξη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του έργου για αντικατάσταση του ταρτάν στο στίβο του ΔΑΚ Αγρινίου.

Κατά τα φαινόμενα βέβαια αυτή η… υποσχετική από την πλευρά του Υπουργείου Αθλητισμού δεν θα είναι μακράς διάρκειας και λογικά εκτιμάται ότι με την έναρξη της νέας χρονιάς θα εγκριθούν κάποια νέα έργα. Όμως μέχρι να δούμε τις πιστώσεις και τους Δήμους να δημοπρατούν αυτά τα έργα, έχουμε στα χέρια μας μόνο μια υποσχετική…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr