Οι Βρυξέλλες σε αδιέξοδο και… πανικό, για τον «εμπορικό πόλεμο» από τον Τραμπ

Η επιλογή του Ντόναλντ Τραμπ να μην υποχωρήσει στην απόφασή του να ξεκινήσει «εμπορικό πόλεμο» με την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω της επιβολής δασμών στα ευρωπαϊκά προϊόντα, φέρνει τις Βρυξέλλες σε αδιέξοδο.

Ένα αδιέξοδο το οποίο αγγίζει τα όρια του πανικού για τη γραφειοκρατία της πολιτικής ηγεσίας της Ενωμένης Ευρώπης, καθώς η συγκυρία είναι εξόχως αρνητική.

Οι δυο ισχυρότερες οικονομίες της ευρωζώνης, η γερμανική και η γαλλική υφίστανται… αποσταθεροποίηση, και τα αντισυστημικά κινήματα… θεριεύουν, λόγω της υποβάθμισης της ποιότητας ζωής των Ευρωπαίων πολιτών.

πηγή : ysterografa.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔιαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr