Η “επιστροφή” των κυβερνήσεων συνεργασίας, αντί της “σταθερότητας” της αυτοδυναμίας

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον εύρημα από τη δημοσκόπηση της Alco για την τηλεόραση του Alpha, αφορά την προτίμηση των πολιτών σε κυβερνήσεις συνεργασίας, αντί για αυτοδύναμα σχήματα.

Μια τέτοια μετατόπιση του κοινωνικού εκκρεμούς έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά, καθώς έρχεται σε αντίθεση με το κεντρικό πολιτικό επιχείρημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ότι χωρίς αυτοδυναμία της ΝΔ στις επόμενες εκλογές, θα υπάρξει… χάος.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, το 54% πιστεύει ότι η σταθερότητα στη χώρα διασφαλίζεται από κυβερνήσεις συνεργασίας, έναντι του 37% που υποστηρίζει τις αυτοδύναμες κυβερνήσεις.

πηγή: ysterografa.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσειςΔιαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr