Στην Αθήνα ανεβαίνουν οι μηχανικοί για την κινητοποίση της 29ης/2

Το Παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας του ΤΕΕ μετέχει στις κινητοποιήσεις των μηχανικών και για το λόγο αυτό αναστέλλει τη λειτουργία των υπηρεσιών του από σήμερα Πέμπτη μέχρι την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα στα πλαίσια της κοινής δράσης του επιστημονικού κόσμου η οποία αποφασίσθηκε από τους Προέδρους των ΤΕΕ, ΙΣΑ, ΔΣΑ και όπως αυτές ανακοινώθηκαν από το ΤΕΕ την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στην πλατεία Σύνταγματος στην Αθήνα, διοργανώνεται Πανεπιστημονική Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας – Συναυλία Μουσικής με τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μανώλη Μητσιά.

Το Περιφερειακό τμήμα ΤΕΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ για την συγκεκριμένη εκδήλωση θα διαθέσει λεωφορείο για την μετάβαση και επιστροφή. Καλεί όσα μέλη του επιθυμούν να συμμετάσχουν να δηλώσουν συμμετοχή έως το μεσημέρι της Τρίτης 28-02-2012 στα γραφεία του Τμήματος είτε τηλεφωνικά 641055755) είτε με fax (2641031506) είτε μέσω email tee_ait@tee.gr

Στα πλαίσια των κινητοποιήσεων που ανήγγειλε ο τεχνικός κόσμος , ΤΕΕ και ΠΕΣΕΔΕ συμμετέχει και ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Αγρινίου.