Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου

Ολοκληρώθηκαν, χθες Πέμπτη, οι αρχαιρεσίες του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου για την ανάδειξη νέων οργάνων Διοίκησης, νέων αντιπροσώπων για το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο των εμπόρων, την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας και νέας Ελεγκτικής Επιτροπής, με ενιαίο ψηφοδέλτιο.

Η εκλογική διαδικασία, που διήρκεσε δύο ημέρες προς διευκόλυνση όλων των εμπόρων, ξεκίνησε την Τετάρτη 17 Ιουνίου και ολοκληρώθηκε χθες Πέμπτη, 18 Ιουνίου. Η συμμετοχή στις εκλογές ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού το 87% των ταμειακώς εντάξει εγγεγραμμένων μελών έδωσε δυναμικό παρών και προσήλθε για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα. Συνολικά ψήφισαν 279 μέλη, πρωτόγνωρος αριθμός συμμετοχής στην ιστορία του Συλλόγου, ενώ κατά την διαδικασία καταμέτρησης βρέθηκαν 278 έγκυρα ψηφοδέλτια και μόλις 1 άκυρο.

Αποτέλεσμα της μαζικής συμμετοχής στις εκλογές ήταν η αύξηση του αριθμού αντιπροσώπων για την Ο.Ε.Σ.Π. & ΝΔ.Ε. από τέσσερις σε έξι.Η διαδικασία κύλισε ομαλά, παρουσία Δικαστικών Αντιπροσώπων, της Εφορευτικής Επιτροπής και ορισμένων εκ των υποψηφίων. Με το ενιαίο ψηφοδέλτιο στάλθηκε μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας, ενώ η μεγάλη προσέλευση δίνει αδιαμφισβήτητα ισχύ στο Σύλλογο και ώθηση στο νέο Δ.Σ. για να συνεχίσει τις προσπάθειες στην διεκδίκηση των αιτημάτων και την προάσπιση των δικαιωμάτων του επιχειρηματικού κόσμου.

Εκλέχτηκαν με βάση τον αριθμό σταυρών οι εξής υποψήφιοι:
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Σπυρόπουλος Βασίλειος 228
Πασιόπουλος Κωνσταντίνος 171
Κοσσόβα Μαργαρίτα 130
Γερασίμου Αικατερίνη 118
Κασσαβέτης Γεώργιος 106
Κουτσαγγέλης Κωνσταντίνος 98
Ντέκας Γεώργιος 85
Μούρκας Θεμιστοκλής 61
Παραγυιός Πέτρος 48

Για την Ο.Ε.Σ.Π. & ΝΔ.Ε.
Σπυρόπουλος Βασίλειος 209
Πασιόπουλος Κωνσταντίνος 162
Γερασίμου Αικατερίνη 112
Κουτσαγγέλης Κωνσταντίνος 92
Ζέρβας Γεώργιος 75
Κοτσίρης Γεώργιος 47

Για την Ελεγκτική Επιτροπή
Ξηρός Βασίλειος 111
Κουφός Ευάγγελος 92
Λιβάνη Μαρία 76