Σχέδιο απόδρασης από τα «Πηγάδια»

Στην κατάσταση που βρίσκεται πλέον ο Παναιτωλικός είναι σαφές πως δεν μπορεί να διαλέξει παιχνίδια. Η έδρα του αποδείχτηκε ευάλωτη και στα οκτώ εναπομείναντα ματς και θα πρέπει να αναζητήσει την απόδραση με σωτήρια τρίποντα, είτε αυτά είναι εντός είτε εκτός.

Εργο εξαιρετικά δύσκολο σε ό,τι αφορά το αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια, που θεωρείται κομβικής σημασίας.Η διακοπή του πρωταθλήματος βοήθησε τον Λεμονή να γνωριστεί ακόμα περισσότερο με τους παίκτες του, να ηρεμήσει όσο μπορεί την κατάσταση μέσα στα αποδυτήρια και να κατασταλάξει στον τρόπο με τον οποίο θα κατεβάσει την ομάδα.

Ακόμα κι αυτή η απρόσμενη απουσία του Αγγελου Χαριστέα (δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή λόγω ίωσης) δεν τον έβγαλε πολύ από το πλάνο του, αφού ένα από τα στοιχεία με τα οποία σκόπευε να «χτυπήσει» το ματς είναι η ταχύτητα.Ολα δείχνουν λοιπόν πως η τριάδα (Καμαρά, Ονουάτσι και Μπουμάλ) των Αφρικανών στην επίθεση θα είναι αυτή με την οποία οι Αγρινιώτες θα επιδιώξουν να «σκοτώσουν» την Ξάνθη. Ο Καμαρά θα είναι πιθανότατα ο αντικαταστάτης του «Χάρι» στην κορυφή, αλλάζοντας θέσεις με τον Ονουάτσι, αν χρειαστεί.

Από κει και πέρα, ο Ρότσα πιθανότατα θα μετακινηθεί από τον χώρο της μεσαίας γραμμής στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ το δίδυμο στα χαφ θα απαρτίζεται από τους Σιόντη και Μητρόπουλο, με τον Θεοδωρίδη στο γνωστό ελεύθερο ρόλο του.

Στην 20μελή αποστολή του Παναιτωλικού, που βρίσκεται από χθες στην Κομοτηνή, μετέχουν οι Τζενάμο, Μπαμπανιώτης, Παλαιολόγος, Μπελεβώνης, Αντι, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Ντολεζάι, Σιόντης, Μητρόπουλος, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Φερνάντες, Ρότσα, Καραμαλίκης, Καμαρά, Μπουμάλ, Ακαλέ και Ονουάτσι.

sentragoal.gr