Forum Nαυπακτίας : Δύσκολο εγχείρημα – πετυχημένο αποτέλεσμα

Το περασμένο τριήμερο από 22-24 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το FORUM ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ με την συμμετοχή πολλών επιχειρήσεων όχι μόνο από τη Ναυπακτία αλλά ευρύτερα από την Δυτική Ελλάδα και την παρουσία σημαντικών και σπουδαίων ομιλητών.

Τα εγκαίνια της συγκεκριμένης εκδήλωσης έκανε ο Υφυπουργός Επικρατείας και Αρμόδιος για το Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου κ. Τέρενς Κουίκ ο οποίος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα για την διοργάνωση τέτοιας μορφής εκδηλώσεων αλλά και στην ευκαιρία που δίνεται στις επιχειρήσεις να κάνουν γνωστά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.Χαιρετισμό εκφώνησαν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ο Δήμαρχος Ναυπάκτου κ. Τάκης Λουκόπουλος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδος κ. Θέμης Δαβανέλος, και οι κ. κ . Ντίνος Τσουκαλάς Δημοτικός Σύμβουλος και Χρήστος Παϊσιος Πολιτευτής. Επίσης το παρόν έδωσαν Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασσίου κ. κ. Ιερόθεος, η κ. Χριστίνα Σταρακά Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, ο κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής Πρόεδρος Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, ο κ. Γιάννης Νταουσάνης τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου, ο κ. Δημήτρης Τραπεζιώτης τ. Δήμαρχος Θεστιέων και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Αγρινίου, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

Στην εναρκτήρια εκδήλωση που ακολούθησε αναλύθηκαν οι επενδυτικές ευκαιρίες στην Ελλάδα προ και μετά μνημονίου και αναπτύχθηκε μια πολύ όμορφη και γόνιμη συζήτηση που πολλά πρόσφερε στους συμμετέχοντες.Στο πάνελ αυτής της συνεδρίας συμμετείχαν οι κ. κ. Βαγγέλης Παπαγεωργίου Δικηγόρος Αρείου Πάγου- Σύμβουλος Υπουργείου Επικρατείας, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος Βουλευτής, Χρήστος Παλαιοκώστς Σύμβουλος Διαχείρισης Επιχειρηματικών Κινδύνων. Σημαντική ήταν και η παρουσία ως εισηγητών των κ. κ. Γιώργου Κουτρουμάνη πρώην Υπουργού Εργασίας, Άγγελου Τσιγκρή Δικηγόρο και γνωστό Εγκληματολόγο.

Το FORUM ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ είχε μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση από το κοινό και έδωσε την δυνατότητα να αναλυθούν πολλά και ζωτικής σημασίας θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, η θεσμοθέτηση του είναι πια γεγονός.