Η τελετή λήξης της κατασκήνωσης του εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα»

Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την κατασκήνωση των εκπαιδευομένων νέων με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, από 5 έως 15 Ιουλίου 2016 στο Ναυταθλητικό – Περιβαλλοντικό του Κέντρο στο Μεσολόγγι.
Την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 και ώρα 8:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου, μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας η γιορτή λήξης της κατασκήνωσης του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ».

Μας τίμησαν με την παρουσία τους:
– ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Αγαθάγγελος Κότσαλος
– ο Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Αναστάσιος Σκαρμούτσος,
– οι Προϊσταμένες υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Αιτ/νίας κα Αθηνά Σταμούλη και κα Νάγια Δακαλάκη,
– η Προϊσταμένη Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Τιμόκλεια Ντάνου ,
– η Προϊσταμένη του τμήματος Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου κα ΄Εφη Ζαΐμη ,
– η Διευθύντρια Διοικητικών Υπηρεσιών Γ.Ν.Μεσολογγίου κ. Μαρία Κούστα – Ζωγράφου ,
– η Πρόεδρος της Βυρωνικής Εταιρείας κ. Ρόζα Φλώρου
– ο διακεκριμένος Μεσολογγίτης Ζωγράφος κ. Πάνος Αθανασίου,
– η σύζυγος του Βουλευτή Αχαΐας κ. Νίκου Νικολόπουλου κα Τασία Μανωλοπούλου – Νικολοπούλου.

Η γιορτή ξεκίνησε με τους κατασκηνωτές του Εργαστηρίου που παρουσίασαν γυμναστικές επιδείξεις. Υπεύθυνος ο γυμναστής κ.Μανώλης Καραβίας. Ακολούθησε το θεατρικό δρώμενο με θέμα την ΕΙΡΗΝΗ. Υπεύθυνη η ομάδα θεάτρου των εργαζομένων.

Η γιορτή έκλεισε με όμορφα καλοκαιρινά τραγούδια, υπό τους ήχους του πιάνου με την χορωδία των εκπαιδευομένων νέων μας υπό τη διεύθυνση της Κοινωνικής Λειτουργού του Εργαστηρίου μας κ. Ευσταθίας Γρέντζελου. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Κοσμά και την Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας & Ακαρνανίας διότι κι εφέτος μας στήριξαν στα τροφεία της κατασκήνωσής μας. Ευχαριστούμε θερμότατα τον Ιατρό κ. Θεόδωρο Ρόμπολα για τις δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες του στην κατασκήνωσή μας. Επίσης ευχαριστούμε θερμότατα το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Μεσολογγίου που πάντα με αγάπη, ενδιαφέρον κι ευαισθησία φροντίζει τους εκπαιδευόμενους νέους με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ». Επίσης ευχαριστούμε και όλες τις εθελόντριες φίλες του Εργαστηρίου μας για τα υπέροχα εδέσματα που ευγενώς προσέφεραν στην γιορτή μας.

Άλλη μια δράση του Φορέα μας, η κατασκήνωση, που παρέχεται εντελώς δωρεάν, τελείωσε απλά, γαλήνια με την χαρά διάχυτη στα πρόσωπα των νέων μας, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία μέσα από δραστηριότητες να απολαύσουν τη θάλασσα, την ομαδική ζωή, την φιλία καθώς και να ανακουφιστούν, για το διάστημα αυτό, οι οικογένειές τους.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»