Tο Omalia Village συγχαίρει τον Δήμο Ναυπάκτου για την διοργάνωση της «NOSTOS EXPO 2016»

Η διοίκηση της ξενοδοχειακής μονάδας των Κρυονερίων, Ορεινής Ναυπακτίας, Omalia Village συγχαίρει τον Δήμο Ναυπάκτου για την διοργάνωση της 1ης Έκθεσης Εναλλακτικού Τουρισμού «NOSTOS EXPO 2016».
Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε την «ψυχή» της έκθεσης κ. Γιάννη Σύψα και το προσωπικό που συμμετείχε σε αυτήν για την άψογη συμπεριφορά τους και την πολύτιμη βοήθεια που μας παρείχαν όλες τις ημέρες, για να έχουμε άνετη και εποικοδομητική παρουσία στην έκθεση.
Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες επισκέπτες του περιπτέρου μας καθώς και τους Έλληνες και ξένους hosted buyers που συναντήσαμε και ενημερώσαμε για τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες που έχει η Ορεινή Ναυπακτία.
Είμαστε σίγουροι, ότι τόσο για τον Δήμο όσο και για την Περιφέρεια η «NOSTOS EXPO 2016» θα είναι η απαρχή ενεργειών στήριξης και υποστήριξης των προσπαθειών που καταβάλλουν οι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου στην Ορεινή Ναυπακτία. Θα προσπαθήσουν και θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε, τουλάχιστον, να εξασφαλιστεί η άνετη και ασφαλής πρόσβασης των επισκεπτών που ενημερώθηκαν για τις ομορφιές και δυνατότητες της Ορεινής Ναυπακτίας και θα θελήσουν να τις γνωρίσουν ιδιαίτερα τους επόμενους χειμερινούς μήνες.
Επιθυμία και Ευχή μας είναι η έκθεση να έχει συνέχεια.

Για το Omalia Village
Δημήτρης Αθ. Δημητρόπουλος
Κρυονέρια 18/10/2016