«Αλαλούμ» με Εντζεγκουέλε

Προπονητές φεύγουν, προπονητές έρχονται στο Αγρίνιο, όμως κάποια πράγματα παραμένουν σταθερές αξίες και διαχρονικά ταλαιπωρούν το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναιτωλικού.Οπως ας πούμε τα προβλήματα που δημιουργούνται με τις ιατρικές γνωματεύσεις, που διαφέρουν η μια με την άλλη και οδηγούν σε απόγνωση τους επικεφαλής των αποδυτηρίων.

Ετσι νιώθει και ο Τάκης Λεμονής το τελευταίο διάστημα με την περίπτωση του Ουίλιαμ Εντζεγκουέλε, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στα… πιτς, παρά το γεγονός πως από ιατρικής πλευράς είναι πανέτοιμος.

Ο Καμερουνέζος στόπερ, ο οποίος είναι φανερό πως λείπει από την αμυντική γραμμή της ομάδας σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο, βρέθηκε στα μέσα της εβδομάδας στην Αθήνα, αφού απηύδησε από τη διχογνωμία του ιατρικού επιτελείου!

Η διάσταση απόψεων ανάμεσα στον επί σειρά ετών φυσιοθεραπευτή της ομάδας και στον υπεύθυνο επανένταξης και συνεργάτη του Λεμονή τρέλανε τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήρθε στην πρωτεύουσα για να συμβουλευτεί άλλον γιατρό και να μάθει γιατί έχει τραβήξει πάνω από ένα μήνα η επανενταξή του, ενώ οι αρχικές προβλέψεις έκαναν λόγο για απουσία δυο εβδομάδων.

πηγή: sentragoal.gr