Βγαίνουν ξανά στο δρόμο για την καρμανιόλα μπροστά από το ΚΤΕΛ

Νέα διαμαρτυρία πρόκειται να πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 15/2 τα μέλης της Λέσχης Μοτοσυκλέτας Αγρινίου για τα ατυχήματα που συμβαίνουν, στο ύψος της Εθνικής οδού κατά μήκος του σταθμού των ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας.Η πρώτη διαμαρτυρία είχε λάβει χώρα τον Απρίλιο του 2016, όμως 10 περίπου μήνες μετά δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση στο σημείο που να βελτιώνει την οδική ασφάλεια.

Η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου στην προσπάθειά της να συνδράμει στην κινητοποίηση των αρμόδιων φορέων σχετικά με την εξαιρετικά επικίνδυνη και απαράδεκτη κατάσταση που βιώνουμε καθημερινά όσοι κυκλοφορούμε με οχήματα ή δίκυκλα έμπροσθεν του Κ.Τ.Ε.Λ. Αιτωλοακαρνανίας και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα ατυχήματα -δυστυχήματα που συμβαίνουν, στο ύψος της Εθνικής οδού κατά μήκος του ΚΤΕΛ θα παρατάξει τις μηχανές ως να υπάρχει διαχωριστικό διάζωμα για χρονικό διάστημα μισής ώρας και συγκεκριμένα από ώρας 15.00μμ-15.30μμ επί της διπλής διαχωριστικής γραμμής του οδοστρώματος.

Στο κάλεσμά της αναφέρει ακόμη : “Θα επιθυμούσαμε την συνδρομή σας και τη συμμετοχή σας σε αυτή τη διαμαρτυρία. Η αστυνομία θα συνδράμει στη προσπάθεια μας αυτή για λόγους ασφαλείας. Προσυγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο παλιό σταθμό του τρένου και ώρα 14.30μμ από όπου και θα αναχωρήσουμε για το ΚΤΕΛ.”