Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο [video]

Με την ομιλία του Δημήτρη Βίτσα, Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισμού και υποψηφίου βουλευτή στο νομό, ολοκληρώθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη πλατεία Δημοκρατίας του Αγρινίου. Η συγκέντρωση των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο ήταν δυσανάλογη με την απήχηση που ακούγεται ότι υπάρχει για το κόμμα της Αριστεράς.

Ο κ. Βίτσας επιτέθηκε στα κομμάτα εξουσίας λέγοντας ότι το Μνημόνιο δεν απέτυχε, αλλά πέτυχε γιατί ο στόχος του ήταν να μειωθούν οι μισθοί και να καταργηθούν οι κατακτήσεις των εργαζομένων. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα καταβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ την επομένη των εκλογών να υπάρξει αριστερή διακυβέρνηση της χώρας φέρνοντας προ των ευθυνών τους ΚΚΕ και ΔΗΜ.ΑΡ.

Ακόμη ο κ. Βίτσας παρουσίασε πέντε άξονες για την αριστερή διακυβέρνηση της χώρας, με πρώτον απο όλους την αναδιανομή πλούτου με τη φορολόγηση των ισχυρών και την ελάφρυνση των αδυνάτων. Αναλύοντας το όραμα του ΣΥΡΙΖΑ σημειώσε χαρακτηριστικά : «θέλουμε μια κυβέρνηση που θα προχώρα ρωτώντας τον λαό και θα διοικεί υπακούοντας τον λαό. Όσο και αν μας πιέζουν εμείς θα έχουμε αποκούμπι τον ίδιο τον λαό και ο λαός θα μας λέει τι θα πρέπει να κάνουμε».

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία.