Βερελής, Κατσικόπουλος και το μισό ΚΙΝΑΛ (και βάλε) στην εκδήλωση Σπηλιόπουλου

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Χρίστος Βερελής “άνοιξε” την εκδήλωση για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του υποψηφίου περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Κώστα Σπηλιόπουλου, μιλώντας με θερμά λόγια για τον Αιγιώτη πολιτικό και την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλά στελέχη του ΚΙΝΑΛ από την Αιτωλοακαρνανία, παρά το γεγονός ότι το ΚΙΝΑΛ επισήμως στηρίζει την υποψηφιότητα του Απ. Κατσιφάρα. Η σύμπραξη όμως του νυν περιφερειάρχη με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστό ότι έχει φέρει πάμπολες αντιδράσεις στο χώρο του ΚΙΝΑΛ, με αποτέλεσμα -ως φαίνεται- πολλά στελέχη του, κυρίως αυτοδιοικητικά (πρώην δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι), τώρα να βρίσκονται στο πλευρό του Κώστα Σπηλιόπουλου.

Αξιοπρόεσεκτο είναι επίσης το γεγονός ότι στην εκδήλωση του Κώστα Σπηλιόπουλου παρών ήταν και ένα βαρύ όνομα από την Αχαΐα. Πρόκειται για τον πρώην νομάρχη Αχαΐας Δημήτρη Κατσικόπουλο, ο οποίος με την παρουσία του στο Αγρίνιο για λογαριασμό του Κώστα Σπηλιόπουλου, ουσιαστικά επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας του Κ. Σπηλιόπουλου.