Μπρα ντε φερ Καζαντζή – Παπαναστασίου για το Πάρκο

Με αφορμή την έγκριση υποβολής της πρότασης ύψους 2,5εκατ. ευρώ για την “επανάχρηση του δημοτικού περιπτέρου του Παπαστρατείου Δημοτικού Πάρκου ως πολυχώρος πολιτιστικών δράσεων και αναψυχής” στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» στο δημοτικό συμβούλιο έγινε μια ενδιαφέρουσα από προεκλογική άποψη μόνο συζήτηση.

Νίκος Καζαντζής: Έλεγες ξεκινάμε, τώρα να ζητήσεις συγνώμη
Γιώργος Παπαναστασίου: Ανακάλυψες τα πάντα όταν σε έβγαλα από αντιδήμαρχο

Από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης το θέμα “άνοιξε” και μοιραία επεκτάθηκε στη ανάπλαση του πάρκου γενικότερα, με βασικότερη αιτίαση το γεγονός ότι το πάρκο θα έπρεπε να αντιμετωπιστεί ενιαία, δηλαδή η ανάπλαση να περιλαμβάνει εξ΄αρχής και την αναδιαμόρφωση του δημοτικού περιπτέρου. Ενδιαφέρον είχε η στιχομυθία ανάμεσα στον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Νίκο Καζαντζή και το δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου. “Το 2017 έλεγες ξεκινάμε και σήμερα πρέπει να έχει το θάρρος να ζητήσεις συγνώμη” είπε ο Νίκος Καζαντζής απευθυνόμενος στον Γιώργο Παπαναστασίου υπογραμμίζοντας ότι το πάρκο δεν έγινε επειδή ο δήμος δεν είχε τις σωστές μελέτες. Κατηγόρησε μάλιστα τη δημοτική αρχή για προχειρότητα και παραποίηση της αλήθειας λέγοντας ότι δεν μπήκε κανένα εμπόδιο από την αντιπολίτευση στην ανάπλαση του πάρκου και δεν υπήρξε ούτε μια προσφυγή.

Ο Γ. Παπαναστασίου απαντώντας θύμισε στον Ν. Καζαντζή ότι στη μελέτη της περιόδου Μοσχολιού για το πάρκο επίσης δεν περιλαμβάνονταν η ανακαίνιση του δημοτικού περιπτέρου. “Δεν γνώριζες τίποτα όλα αυτά τα χρόνια και ως δια μαγείας όταν σε έβγαλα από αντιδήμαρχο, βρήκες τα πάντα σε αυτό το δήμο” είπε με νόημα στη συνέχεια ο δήμαρχος Αγρινίου απευθυνόμενος στον Ν. Καζαντζή, ενώ τον κατηγόρησε πως δεν γνώριζε το θέμα, δεν έχει ιδέα περί μελετών και απλώς πετάει κορώνες…