ΚΟΙ.ΠΑ. του Δήμου Αγρινίου : Καθόλα έτοιμοι να υποδεχτούν τα παιδιά οι παιδικοί σταθμοί

Το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΚΟΙ.ΠΑ.) του δήμου Αγρινίου εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας περί εντοπισμού νεκρών ζωυφίων σε παιδικό σταθμό, διευκρινίζοντας ότι έγινε απολύμανση με απεντόμωση σε όλους τους παιδικούς σταθμούς.

Αναλυτικά:
Σχετικά με δημοσίευμα που αναφέρεται σε εντοπισμό νεκρών ζωυφίων σε παιδικό σταθμό θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους γονείς των οποίων τα παιδιά φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αγρινίου ότι, η Διοίκηση και το προσωπικό, έχουν φροντίσει ώστε οι χώροι να είναι καθόλα έτοιμοι να υποδεχτούν τα παιδιά.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, την τελευταία ημέρα κάθε σχολικού έτους πραγματοποιείται απολύμανση με απεντόμωση. Εν συνεχεία ο χώρος καθαρίζεται ώστε να είναι έτοιμος για να φιλοξενήσει τα παιδιά για τη νέα σχολική χρονιά. Έτσι έγινε και στον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό.
Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε για την καταγγελία η οποία δεν έφτασε σε εμάς παρά μόνον μέσω του δημοσιεύματος. Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει παρατηρηθεί ή καταγγελθεί παρόμοιο περιστατικό από τους γονείς. Επιθυμία και επιδίωξή μας είναι να είμαστε σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους, ώστε να απαντάμε σε όλες τις αγωνίες τους και να προλαβαίνουμε τα αιτήματά τους. Όπως όλοι αντιλαμβάνονται ανώνυμες καταγγελίες χάριν εντυπωσιασμού δεν ωφελούν κανέναν.