Στη σκιά των υπερωριών η πίτα των εργαζομένων στο δήμο Αγρινίου

Στην αίθουσα του ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των υπαλλήλων του Δήμου Αγρινίου και των Νομικών του Προσώπων.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς ενώ παρευρέθηκαν Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Χρ. Κορδολαίμης εκπροσωπώντας την παράταξη “Αγρίνιο Μπορείς”, ο Γ. Καραμητσόπουλος από τη “Συμμαχία Πολιτών” δημοτικοί υπάλληλοι. Η εκδήλωση έγινε στη σκιά του προβλήματος που έχει ανακύψει με τις απλήρωτες υπερωρίες των εργαζομένων και είναι χαρακτηριστικό ότι υπάλληλοι συγκεκριμένων τμημάτων του δήμου Αγρινίου δεν παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου, ευχήθηκε σε όλους για την νέα χρόνια και εμμέσως πλην σαφώς για το θέμα των υπερωριών ανέφερε ότι “όποια προβλήματα προέκυψαν από οικονομοτεχνικές διαδικασίες, η δημοτική αρχή εργάζεται για να αντιμετωπιστούν και θα λυθούν σύντομα”. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν τα τμήματα του ηλεκτροφωτισμού για τον φετινό εορταστικό διάκοσμο και το τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης για την βράβευση των εκδηλώσεων “Ελαία” στην Ιταλία. Τα φλουριά ήταν πέντε και αντιστοιχούσαν σε τρεις ημέρες άδειας.

Πίτα εργαζομένων