Επανέρχονται κατά της Πρυτάνεως οι φοιτητές του ΔΠΠΝΤ

Σε μια έμμεση καταγγελία κατά της Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πατρών προβαίνουν οι Φοιτητές του καταργημένου Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών κοινοποιώντας στον τοπικό Τύπο το αίτημά τους προς την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Σε αυτό ισχυρίζονται πως η Πρύτανις χθες 3/6 τους ενημέρωνε πως το αίτημα για την επανίδρυση του Τμήματός τους έχει αποσταλεί στην ΕΘΑΑΕ, ενώ σήμερα σύμφωνα πάντα με τους φοιτητές του Τμήματος ΔΠΠΝΤ ο… “απεσταλμένος” φάκελος επανίδρυσης του ΔΠΠΝΤ είναι ακόμα σε επεξεργασία….

Έτσι οι φοιτητές του ΔΠΠΝΤ επανέρχονται με νεότερο αίτημά τους για ενημέρωση προς την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης. Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η χθεσινή καταγγελία τους πως η ΕΘΑΑΕ εξετάζει αίτημα μόνο για τη μετονομασία και μεταφορά στην Πάτρα του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας, δεν έχει απαντηθεί από κανένα αρμόδιο.

Αναλυτικά το νέο αίτημα των φοιτητών του ΔΠΠΝΤ:
ΘΕΜΑ: <<Ερώτημα σχετικά με τον φάκελο επανίδρυσης του τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών>>

Αξιότιμοι/ες Κύριοι/ες,
Μετά από επικοινωνία μας με την κ.Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών στις 3/6, μας ενημέρωσε ότι ο φάκελος επανίδρυσης του τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών (ΔΠΠΝΤ) έχει ήδη σταλεί προς την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ). Σήμερα, 4/6 μετά από επικοινωνία μας με την κ.Πρύτανη, προς μεγάλη μας έκπληξη μας ενημέρωσε ότι ο ‘απεσταλμένος’ φάκελος επανίδρυσης του ΔΠΠΝΤ είναι ακόμα σε επεξεργασία.

Επειδή είναι προφανής η ανακολουθία των δύο δηλώσεων, παρακαλούμε ενημερώστε μας υπεύθυνα εάν από την υπηρεσία σας έχει παραληφθεί ο σχετικός φάκελος, ή ενημερώστε μας όταν τον παραλάβετε.

Φ.Σ. Δ.Π.Π.Ν.Τ.