Εξιτήριο για το Σπ. Κωνσταντάρα – Επιστρέφει τη Δευτέρα στα καθήκοντά του

Επιστρέφει μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του στα καθήκοντά του ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας. Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Θέρμου ο δήμαρχος πήρε σήμερα εξιτήριο από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών. Παράλληλα ο Σπ. Κωνσταντάρας για άλλη μια φορά ευχαριστεί όλους τους πολίτες για τις ευχές και το ενδιαφέρον τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπυρίδων Κωνσταντάρας εξήλθε σήμερα 11/06/2020 από το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών απόλυτα υγιής, καθόσον υπήρξε επιτυχής θεραπευτική αντιμετώπιση του ισχαιμικού και διαδερμική σύγκλιση ανοιχτού ωοειδούς τρήματος.

Ο Δήμαρχος ευχαριστεί για το πρώτο σκέλος της νοσηλείας του το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Γ.Ν Αγρινίου και του Μαγνητικού Τομογράφου του Ιπποκρατείου Ιδρύματος.
Περαιτέρω ευχαριστεί ιδιαίτερα την Διοίκηση , το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του Ιατρικού Κέντρου Αμαρουσίου και ειδικότερα τους θεράποντες ιατρούς του Μιχαήλ Κοσμίδη Νευρολόγο , Δημήτριο Τσιαχρή Καρδιολόγο – Ηλεκτροφυσιολόγο και τους καθηγητές Καρδιολογίας Χριστόδουλο Στεφανάδη και Κωνσταντίνο Τούτουζα. Ευχαριστεί όλους τους πολίτες για τις ευχές και το ενδιαφέρον.
Από Δευτέρα 15/06/2020 αναλαμβάνει πλήρως τα καθήκοντά του.