Σπύρος Διαμαντόπουλος : Αν δε θέλετε να έχετε την τύχη του Καραπάνου αλλάξτε ρότα

Να ξεκαθαρίσει τη δική του θέση πριν τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το Τεχνικό Πρόγραμμα έσπευσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μεσολογγίου Σπύρος Διαμαντόπουλος. Ενώπιον του Σώματος μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης τέθηκαν η πρόταση της δημοτικής αρχής, αλλά και της μείζονος αντιπολίτευσης, με το Σπ. Διαμαντόπουλο να επιλέγει τη δεύτερη.

«Η απόφασή μου να μην δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην Δημοτική Αρχή έχει καθαρά χαρακτήρα ΔΥΣΦΟΡΙΑΣ για τον τρόπο που επιλέγει να διοικεί και ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ για τις καθυστερήσεις σε όλα τα επίπεδα των έργων του Δήμου που εκφράζονται μέσα από το Τεχνικό Πρόγραμμα ενός Δήμου δεκαεπτά μήνες τώρα. Δεν αποτελεί πράξη εκδίκησης σε προσωπικό επίπεδο γιατί απλούστατα δεν είμαστε όλοι ίδιοι» ξεκαθαρίζει ο ίδιος και προσθέτει : «δεν αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στην αξιωματική αντιπολίτευση γιατί ο ίδιος ζήτησα τόσο από τον επικεφαλής κ. Παντελή Σκαρμούτσο όσο και από τον επικεφαλής κ. Καραπάνο να καταθέσουν εναλλακτικές προτάσεις. Γιατί ο ίδιος δεν μπορούσα. Γιατί μόνιμα η δημοτική αρχή απαξιώνει τις προτάσεις και γενικότερα τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ και δεν απαντά ποτέ στις ερωτήσεις που τίθενται».

Αξιοσημείωτη όμως είναι μια ακόμη παρατήρηση του Σπ. Διαμαντόπουλου. «Σήμερα δεν έχουμε εκλογές. Σήμερα δεν διοικεί ο κ. Καραπάνος. Ο ίδιος κρίθηκε αυστηρά από τον κόσμο το 2019 ο οποίος έδωσε ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Δεν ενδιαφέρει κανέναν η προσωπική σας βεντέτα. Όπως δεν ενδιέφερε και η δική μου. Κρίθηκαν όλα αυτά στις πρόσφατες εκλογές. Σήμερα διοικείτε εσείς κ. Δήμαρχε. Και αν δε θέλετε να έχετε την τύχη του κ. Καραπάνου αλλάξτε ρότα» αναφέρει χαρακτηριστικά.