Βαθιά το χέρι στην τσέπη του φορολογούμενου δημότη έβαλε ο Δήμος Αγρινίου για τη διοργάνωση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος θαλασσίου σκι στη λίμνη Στράτου.
Ο Δήμος Αγρινίου για τη διοργάνωση δαπάνησε 25.000 ευρώ (δείτε εδώ)! Χρήματα που διοχετεύτηκαν σε έξοδα φιλοξενίας (ξενοδοχεία, γεύματα, μπουφέδες κτλ, ηχητική κάλυψη, διαφημιστικό υλικό καθώς και έξοδα για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων). Άλλες 10.000 ευρώ δαπάνησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (δείτε εδώ) για τη διοργάνωση των αγώνων σε εταιρεία του εξωτερικού.
Το ερώτημα είναι καλύπτουν κάποια έξοδα της διοργάνωσης η ελληνική ή η ευρωπαϊκή ομοσπονδία του αθλήματος; Οι εθνικές ομοσπονδίες των χωρών που εκπροσωπούνται στη διοργάνωση πλήρωσαν κάτι για τους αθλητές τους; Γιατί ο Δήμος Αγρινίου να πληρώνει (δείτε εδώ) πάνω από 12.000 ευρώ για τα ξενοδοχεία;
Μήπως το θαλάσσιο σκι μας έχει πιάσει κότσο; Για ποιο λόγο να συμμετέχουν σε τόσο μεγάλο βαθμό ο Δήμος Αγρινίου και η Περιφέρεια στα κόστη της διοργάνωσης, όταν μάλιστα η Ομοσπονδία του αθλήματος έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια τόσα λίγα πράγματα για την αξιοποίηση των εγκατάστασεων στη Στράτο, που της έχουν παραχωρηθεί;