Πάνε να εφαρμόσουν τις προτάσεις του …Αγρινίου

Μια ιδέα που στο παρελθόν έχει ακουστεί για την αξιοποίηση (με εμπορική και στρατιωτική χρήση) του στρατιωτικού αεροδρομίου Αγρινίου φαίνεται ότι βάζουν πλώρη να εφαρμόσουν στην Πελοπόννησο.

Η πρόταση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη για την υλοποίηση εμπορικού και επιβατικού αμιγούς low cost αεροδρομίου στην Τρίπολη, με παράλληλη στρατιωτική χρήση, μέσω ΣΔΙΤ και ένταξής του στο πρόγραμμα αστικής ανάπλασης Jessica, έκανε τους εκπροσώπους της Eurobank που αποτελεί το Ταμείο Αστικής Ανάπτυξης του Μηχανισμού Jessica για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον ειδικό γραμματέα ΣΔΙΤ Νικόλαο Μαντζιούφας να χαρακτηρίσουν την πρόταση αυτή πρωτοποριακή και καινοτόμα. Ζήτησαν να αρχίσουν άμεσα οι διαδικασίες….

Αντίθετα το αεροδρόμιο στο Αγρίνιο έχει αφεθεί στη τύχη του και ο πήχης της διεκδικητικότητας έχει πέσει στο ναδίρ… Βλέπετε η αυτοδιοίκηση στην περιοχή μας, πειφέρεια και δήμος, το τελευταίο διάστημα ασχολούνταν με το να σηκώσουν τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ σε Αγρινίο και Δυτική Ελλάδα… Του ένοιζε μόνο μη τυχόν και γίνει καμία στραβή και δεν εκλεγεί ο ΓΑΠ στη Αχαία…