Α.Ο. Αγρινίου : Εντείνεται η προσπάθεια εν όψει Γ’ Εθνικής

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προσπάθεια των διοικούντων του Α.Ο. Αγρινίου προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής. Συζητήσεις γίνονται με πολλούς παίκτες ενώ βροχή καταφθάνουν οι προτάσεις των μάνατζερ συνέπεια της πολύ καλής διοικητικής λειτουργίας του συλλόγου την περασμένη σεζόν όντας από τις λίγες ομάδες σε όλη την Ελλάδα που ήταν συνεπείς στις υποχρεώσεις της 100%. Από την ομάδα που κατέκτησε αήττητη τον τίτλο του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ ήδη υπήρξανε αποχωρήσεις στελεχών αλλά και κάποιες μεταγραφές. Φήμες πολλές με τελευταίες την προσέγγιση της ομάδας του Αγρινίου στους Λυμπέρη και Καπερώνη αμφότεροι από την Πάτρα κάτι όμως που διαψεύστηκε από την διοίκηση της ομάδος.

Ο προπονητής που οδήγησε την ομάδα αήττητη στην Γ’ Εθνική Γιάννης Διαμαντάκος αποτελεί παρελθόν και στη θέση του ήρθε ο Σέρβος Ντέγιαν Στάνκοβιτς. Από τους δέκα αθλητές της ομάδος παρέμειναν οι Μπαρούχας Χρήστος, Γεωργούλας Κώστας, Σταυρόπουλος Ντίνος και Τσιαμάκης Νίκος, ενώ αποχώρησαν για διάφορους λόγους οι Σταμουλάκης Μιχάλης, Ρέντζιος Βασίλης ,Ρέντζιος Νάσος και Χρήστος Τσάσσης, ενώ οι θεσσαλονικείς της ομάδας Λαμπρόπουλος Βασίλης και Τεπετίδης Θόδωρος είναι ακόμα αβέβαιο το μέλλον τους στην ομάδα.
Ήδη ο σύλλογος του Αγρινίου προχώρησε σε τέσσερις μεταγραφές μικρές ηλικιακά για να καλύψει και το όριο των παικτών κάτω των 22 που από φέτος ισχύει. Ο Πάρης Σωτηρόπουλος από τον Παναιτωλικό, Ο Βαγγέλης Καραπέτσας από την Κεφαλονιά, ο Γρηγόρης Κουβέλης από την Γ.Ε. Αγρινίου και ο 18χρόνος Δημήτρης Δουρούκης από τον Αίολο Αστακού είναι ήδη μέλη της ομάδας και ο χρόνος Χρήστος Μουτζούρης με αποδέσμευση από τον Παναιτωλικό.

πηγή : Μιχάλης Σταμουλάκης/www.basketworld.gr