Παναιτωλικός : ενδιαφέρον για Πίτσο, προβάδισμα για Κηπουρό

Ο Μηνάς Πίτσος δεν θα συνεχίσει στον ΟΦΗ και ο έμπειρος αριστεροπόδαρος μπακ έχει μπει στο στόχαστρο του Νίκου Καραγεωργίου για την μεταγραφική ενίσχυση του Παναιτωλικού.

Την περίπτωση του πρώην αρχηγού του ΟΦΗ, Μηνά Πίτσου εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναιτωλικός. Ο Νίκος Καραγεωργίου που ήταν για 6 χρόνια στο νησί και στον πάγκο του Εργοτέλη ξέρει καλά τον 32χρονο μπακ και φέρεται να του έκανε κρούση για να έρθει στην ομάδα του του Αγρινίου.

Ωστόσο, πρόθεση του Πίτσου είναι να παραμείνει στην Κρήτη, πηγαίνοντας είτε στον νεοφώτιστο Πλατανιά Χανίων, είτε στον Εργοτέλη.

Προβάδισμα για Κηπουρό
Ο Φώτης Κηπουρός έχει μείνει ελεύθερος και πολλές ομάδες της Football League έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ο Έλληνας τερματοφύλακας βρισκόταν σε συζητήσεις με την Λάρισα, όμως αυτές δεν προχώρησαν, ενώ πλέον στο… κυνήγι της απόκτησής του είναι οι Παναιτωλικός, Πιερικός και Πανθρακικός.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η περίπτωση του έμπειρου τερματοφύλακα, καθώς ο Πανθρακικός έχει ξεκινήσει προπονήσεις, ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τις άλλες δύο διεκδικήτριες ομάδες. Φαβορί για την απόκτησή του είναι ο Παναιτωλικός, ο οποίος φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο.