Νέος πρόεδρος στο Εμπορικό Σύλλογο Μεσολογγίου – Διαβεβαιώσεις για το πρόγραμμα “Κοινωφελούς απασχόλησης”

έγινε η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου Στο πρόσφατο ΔΣ του εμπορικού συλλόγου Μεσολογγίου έγινε δεκτή η παραίτηση, από την θέση προέδρου του Συλλόγου, του κ. Σπυρόπουλου. Την θέση του στο συμβούλιο πήρε ο 1ος αναπληρωματικός Γ. Παπαδόπουλος. Εκλέχτηκε νέος πρόεδρος του Συλλόγου ο Χρήστος Καρατσώρας παμψηφεί, επί των παρόντων έξι μελών. Εξετάστηκαν, επίσης οι παραιτήσεις των μελών, κυρίων Κ. Κουτσαγγέλη, Ε. Κλάδη και Κ Πασιόπουλου, οι οποίες τελικά δεν έγιναν αποδεκτές. Να σημειωθεί ότι οι υπό παραίτηση σύμβουλοι δεν συμμετείχαν στο συμβούλιο,

Σε ανακοίνωσή του το ΔΣ του συλλόγου διαβεβαιώνει πως το πρόγραμμα “Κοινωφελούς απασχόλησης” δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Αναλυτικά :
Το πρόγραμμα “Κοινωφελούς απασχόλησης” δεν βρίσκεται σε κίνδυνο γιατί τα μέλη του Δ.Σ φρόντισαν να κάνουν όσες ενέργειες ήταν απαραίτητες προκειμένου το πρόγραμμα να συνεχιστεί κανονικά, ανεξάρτητα τυχών εμπόδια που ήθελαν κάποιοι να δημιουργήσουν για ίδιον όφελος.

Καλούμε όλους τους φορείς Δήμο, Εργατικό κέντρο κ.λπ. να μας στηρίξουν και να μας βοηθήσουν στη προσπάθεια που κάνει ο ΕΣΜ προκειμένου το πρόγραμμα να προχωρήσει όσο το δυνατόν ταχύτερα, έτσι ώστε να δοθεί μια ανάσα σε τόσους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και δικαίωμα με αξιοπρέπεια στην εργασία, σ΄ αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε όλοι.