“Παίζει” για γενικός γραμματέας στο Υπ. Εσωτερικών ο Κώστας Ναούμης!

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στις τάξεις της κυβέρνησης προκειμένου να οριστικοποιηθούν τα ονόματα όλων όσων θα στελεχώσουν την κρατική μηχανή στις θέσεις των γενικών γραμματέων. Η διαδικασία αναμενόταν να είχε ολοκληρωθεί νωρίτερα, ωστόσο η στελέχωση καθυστέρησε λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε στο δεξί του μάτι, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.

Όλες τις διαβουλεύσεις αλλά και την προετοιμασία για την οριστικοποίηση των ονομάτων στις θέσεις-κλειδιά ανέλαβε μετά από εντολή του πρωθυπουργού, ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης. Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο κ. Σταμάτης αφού έχει λάβει το «πράσινο φως» από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, έχει καταρτίσει την λίστα με τους γενικούς γραμματείς σε ποσοστό 99%. Ωστόσο τον τελευταίο λόγο στην επιλογή την έχει ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος αναμένεται να έχει σήμερα συνάντηση με τον υπουργό Επικρατείας.

Ανάμεσα στα προς αξιοποίηση στελεχη σύμφωνα με το ρεπορταζ είναι και ο Αιτωλοακαρνάνας Γραμματέας Επιστημονικού Τομεα της ΝΔ Κώστας Ναουμης με πιθανή την τοποθέτησή του στην θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών.