Λύνεται το πρόβλημα με την προμήθεια καυσίμων στο δήμο Αγρινίου

Λύνεται το πρόβλημα με την προμήθεια καυσίμων στο δήμο Αγρινίου, μετά την απόφαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου με την οποία κατακυρώνεται ο διαγωνισμός ύψους σχεδόν 500.000 ευρώ για την προμήθεια καυσίμων για τα οχήματα του δήμου.

Είχε γίνει βραχνάς η προμήθεια καυσίμων για το δήμο Αγρινίου, αφού στο πρόσφατο παρελθόν ο διαγωνισμός που έκανε ο δήμος κρίθηκε άγονος, επειδή οι βενζινοπώλες δεν προσήλθαν κρίνοντας τους όρους του διαγωνισμού ασύμφορους για αυτούς… Για να μην μείνουν ακινητοιποιημένα τα οχήματα του δήμου Αγρινίου το διαστημα αυτό, ο δήμος αναγκάστηκε να προχωρήσει με το δικαίωμα που του δίνει ο νόμος σε απ’ αυθείας αναθέσεις για την προμήθεια καυσίμων έως 15.000€. Με αυτό το τρόπο γίνονταν το τελευταίο διάστημα η προμήθεια καυσίμων.

Στο νέο διαγωνισμό που προκύρηξε ο δήμος Αγρινίου υπήρξε μειοδότρια εταιρεία καυσίμων που πρόσφερε 1% έκπτωση στη νόμιμα κάθε φορά διαμορφούμενη μέση τιμή λιανικής πώλησης των καυσίμων, όπως αυτή ορίζεται από το Τμήμα Εμπορίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Με την επιτυχή έκβαση του διαγωνισμού αυτού μπαίνει τέλος και στις απευθείας αναθέσεις τις οποίες αναγκαστικά έκανε ο δήμος Αγρινίου και οι οποίες είχαν προκαλέσει και κάποιες καταγγελίες στο ΙΝΚΑ Αιτωλοακαρνανίας, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώθει ποτέ στην πράξη τίποτα από τα καταγγελόμενα.