Καινούριο δημοτικό πάρκινγκ θα είναι σύντομα έτοιμο για χρήση στο Μύτικα

Όλοι ξέρουμε ότι τη καλοκαιρινή περίοδο ο Μύτικας αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στάθμευσης αυτοκινήτων. Τα αυτοκίνητα είναι πάρα πολλά μιας και στο Μύτικα σταθμεύουν και τα αυτοκίνητα που είναι απέναντι στα νησιά Κάλαμο και Καστό. Όλοι ξέρουμε τη κατάσταση που επικρατεί στο λιμάνι.

Ο Δήμος προσπαθεί να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα με μία έξυπνη είναι αλήθεια λύση. Προτείνει σε ιδιώτες που έχουν οικόπεδο στο Μύτικα να τους τo καθαρίσει και να τo μπαζώσει με ανταποδοτικό όφελος να το παραχωρήσουν σαν δημοτικό πάρκινγκ. Έτσι και ο Δήμος έχει όφελος, αλλά και ο ιδιώτης, που έχει το οικόπεδο του καθαρό, χωρίς να αποτελεί εστία μόλυνσης και φωλιά τρωκτικών και φιδιών.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και το οικόπεδο στη περιοχή της Εκκλησίας του Αγ. Νικολάου που πρόσφατα καθαρίστηκε από το Δήμο και μπαζώθηκε και μένει ακόμα μία στρώση μπάζα για να αρχίσει να λειτουργεί ως δημοτικό πάρκινγκ.

Το συγκεκριμένο οικόπεδο είναι σε μία πολύ καλή περιοχή, στην είσοδο του πεζόδρομου, που μπορεί να λειτουργήσει υποστηρικτικά ώστε κάποιοι να πειστούν να παρκάρουν εκεί και να μην μπαίνουν στο πεζόδρομο. Καλή λοιπόν η κίνηση του Δήμου και την επικροτούμε, τα καλά να λέγονται.

Πηγή: mytikaspress.blogspot.gr