Σήμερα η απολογία του Πακιστανού που σκότωσε ομοεθνή του στο Καινούργιο

Tην πόρτα του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί αναμένεται να περάσει σήμερα ο 31χρονος Πακιστανός που σκότωσε ομοεθνή του στο Καινούργιο.

Ο 31χρονος θύτης φιλονίκησε με 27χρονο ομοεθνή του την που αμφότεροι εργάζονταν σε αποθήκη ζωοτροφών στο Καινούριο του δήμου Αγρινίου. Οι δυο πακιστανοί άρχισαν να καυγαδίζουν για ασήμαντη αφορμή, ώσπου ο 31χρονος κατάφερε με μαχαίρι πολλαπλά χτυπήματα στο θύμα του. Λίγη ώρα αργότερα ο δράστης της δολοφονίας συνελήφθη.

Ωστόσο θα πρέπει να σημειώθεί πως στο περιστατικό υπήρχε και αυτόπτης μάρτυρας. Πρόκειται για τον οδηγό του φορτηγού που ξεφόρτωνε ζωτροφές στην αποθήκη ζωοτροφών που δούλευαν οι δυο Πακιστανοί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του φορτηγού μόλις ο καυγάς των δυο πακιστανών πήρε θανάσιμη τροπή τράπηκε σε φυγή φοβούμενος και για τη δική του ζωή. Μάλιστα ο οδηγός του φορτηγού έχει αναγνωρίσει το δράστη της δολοφονίας, όπως επίσης και ο ιδιοκτήτης της αποθήκης ζωοτροφών εις βάρος του οποίου μάλιστα έχει ασκηθεί δίωξη, καθώς οι δυο πακιστανοί που εργάζονταν στην αποθήκη του ήταν λαθρομετανάστες.