Θέλουν τη βολή τους…

Το ζήτημα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου σε κάποιον από τους δήμους που συνενώθηκαν με το Αγρίνιο έθεσε ο νέος επικεφαλής της Πανδημοτικής Πρωτοβουλίας Νίκος Καζαντζής. Μετά από ενάμιση χρόνο λειτουργίας του καλλικρατικού δήμου το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να συνεδρίασει και για συμβολικούς λόγους σε κάποιον από τους περιφερειακούς δήμους σημείωσε χαρακτηρικά.

Την απάντηση έδωσε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Γρίνος που άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο το προεδρείο να εξετάσει εάν και κατά πόσο μπορούν να φιλοξενήσουν τα δημαρχεία των πρώην δήμων τους δημοτικούς συμβούλους του Αγρινίου. Ωστόσο σημείωσε πως αυτό είναι λίγο δύσκολο να γίνει, αφού ούτε η παλιά αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο δεν μπορεί (;) να στεγάσει το νέο και πολυπληθέστερο δημοτικό συμβούλιο.

Το ξέρουμε ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι θέλουν τη βολή τους… Το ξέρουμε γιατί πληρώνουμε 2,5 εκατομμύρια για να κάνουν τις συνεδριάσεις τους για ένα κτίριο που υποτίθεται ότι θα χρησιμοποιούνταν ως δημοτική πινακοθήκη και ως πολυχώρος πολιτισμού. Όμως τίποτε από αυτά δεν έχει συμβεί… Οι …λόρδοι θα παραμείνουν στο νεοκλασικό κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος που να τρέχουν στα χωριά…