Ορατές πλέον οι “καραμπινάτες παρανομίες” στη μαρίνα Μεσολογγίου

Το σηριαλ της μαρίνας Μεσολογγίου είναι βέβαιο ότι θα συνεχιστεί για πολύ καιρό ακόμη…

Ο προέδρος του Λιμενικού Ταμείου Αιτωλοακαρνανίας κ. Πάνος Παπαδόπουλος με δήλωσή του διαψεύδει δημοσίευμα τοπικού Blog και σημειώνει πως στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε. ο ίδιος δεν ψήφισε για τη συγκρότηση του Δ.Σ. της ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε. τους τρεις (3) Ολλανδούς, αλλά να παραμείνει το Συμβούλιο ως έχει, δηλαδή 2 Ολλανδοί και ο κ. Αγγελόπουλος, πράγμα το οποίο ψηφίστηκε από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων.

Και ακόμη δηλώνει πως δεν είναι διατεθειμένος να ξεπλύνει τις καραμπινάτες παρανομίες και των δύο μέχρι σήμερα αγαστών εταίρων και κυρίων μετόχων που για λόγους που οι ίδιοι γνωρίζουν είναι σε οικονομική και δικαστική διαμάχη.

Ωστόσο θα πρέπει να σημειώσουμε πως εσχάτως ο κ. Παπαδόπουλος βλέπει “καραμπινάτες παρανομίες”, αφού για χρόνια υπήρξε μέλος της Λιμενικής Επιτροπής και τώρα πρόεδρος…. Οι “καραμπινάτες παρανομίες” άρχισαν να γίνονται ορατές από όλους απο τη στιγμή που το υπουργείο με έγγραφό του ανέφερε πως η σύμβαση με την διαχειρίστρια εταιρεία έχει λυσή αυτοδίκαια απο την στιγμη που αυτή δεν εκπλήρωσε μέρος των υποχρεώσεών της.