Τραγικός θάνατος για πατέρα 4 παιδιών στη Σταμνά – Βρέθηκε νεκρός στον αύλακα

Νεκρός βρέθηκε τα ξημερώματα 48χρονος άνδρας από τον Άγιο Ηλία Αιτωλικού, που χθες το απόγευμα έπεσε με το αγροτικό του αυτοκίνητο σε αρδευτική διώρυγα στην Σταμνά. Ο νεκρός ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Ο 48χρονος κινούνταν από αγροτικό δρόμο από τον Άγιο Ηλία με κατεύθυνση την παραλία Σταμνάς. Στη προσπάθειά του να ανέβει στον επαρχιακό δρόμο έκανε απότομο ελιγμό με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να παρεκτραπεί της πορείας του και να βρεθεί στον παρακείμενο αρδευτικό αύλακα.
Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο που έπεσε στην διώρυγα, σε μια τοποθεσία που οι ντόπιοι αποκαλούν “Γαϊδουροπνίχτη”. Ο άνδρας βρέθηκε περίπου στη μια τα ξημερώματα από άνδρες της Πυροσβεστικής που έκαναν έρευνες. Ο τραγικός του θάνατος έχει συγκλονίσει το χωριό του και όλοι αναρωτιούνται γιατί δεν τοποθετούνταν στηθαία ασφαλείας στην διώρυγα καθώς και στο παρελθόν έχουν γίνει εκεί ατυχήματα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας προσπάθησε να εξέλθει από το αυτοκίνητο, βγήκε μέχρι τη μέση από το παράθυρο αλλά προφανώς υπέστη σοκ και δεν κατάφερε να βγει. Η ανέλκυση του αυτοκινήτου καθυστέρησε πάρα πολύ να γίνει τον 48χρονο όπως αποδείχθεικε τελικά να έχει παρασυρθεί από το ρεύμα του αύλακα.