Στον Αστακό θα πληρώνει όλος ο δήμος Ξηρομέρου το νερό ;

Ένα μεγάλο θέμα έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την πληρωμή των τελών ύδρευσης των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου Ξηρομέρου. Η πληρωμή των λογαριασμών θα γίνεται άκουσον άκουσον μόνο στον Αστακό!!!

Όταν γίναμε γνώστες αυτής της πληροφορίας πραγματικά αδυνατούσαμε να το πιστέψουμε, μάλλον η ζέστη θα φταίει αναρωτηθήκαμε, μα είναι δυνατόν παράδειγμα κάποιος κάτοικος του Μύτικα, αλλά και οποιουδήποτε άλλου δημοτικού διαμερίσματος, να κάνει 35 και 35 δηλαδή 70 χιλιόμετρα για να πληρώσει το νερό του; Μα είναι δυνατόν σε αυτό το θέμα να μην υπάρχουν εφικτές λύσεις; Εμείς θα προτείνουμε μερικές, χωρίς αυτές που θα προτείνουμε να αποκλείει ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλες.
-Συνεργασία του Δήμου με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για πληρωμή των τελών ύδρευσης.
-Υπάλληλος του Δήμου να βρίσκεται για προκαθορισμένο χρονικό διάστημα (π.χ. τη τελευταία βδομάδα κάθε μήνα) στο κτίριο του Δήμου στην Κανδήλα και να εισπράττει τα τέλη ύδρευσης. Το καλύτερο βέβαια θα ήταν να γίνεται είσπραξη των τελών οποιαδήποτε χρονική στιγμή στη Κανδήλα.
-Αξιοποίηση της τεχνολογίας με εγκατάσταση κατάλληλου λογισμικού, που θα δουλεύει δικτυακά στη Κανδήλα.

Λύσεις υπάρχουν και είναι υποχρέωση του Δήμου να τις βρει και να τις εφαρμόσει και όχι να μας κάνει τη ζωή ποδήλατο αναγκάζοντας μας να γράφουμε άσκοπα χιλιόμετρα. Ο κόσμος αυτή την εποχή έχει πάρα πολλά προβλήματα μην του προσθέσετε ακόμη ένα.

πηγή : mytikaspress.blogspot.gr