Στα δικαστήρια πάνε Κατσούλης – Σπυρόπουλος ;

Φουντώνει η κόντρα ανάμεσα στον δήμαρχο Μεσολογγίου και τον πρώην πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου καθώς ο πρώτος ζήτησε με εισαγγελική παραγγελία τα πρακτικά της συνεδρίασης στην οποία ο κ. Σπυρόπουλος φέρεται να χρησιμοποιεί υβριστικές εκφράσεις κατά του κ. Κατσούλη.

Ωστόσο παρότι δόθηκε η εισαγγελική παραγγελία δεν κατέστη δυνατό να παρθούν τα πρακτικά διότι ο κ. Σπυρόπουλος έστειλε εξώδικο στην γραμματέα Κατ. Γερασίμου, καλώντας τη να μην τα δώσει, επειδή, όπως ισχυρίζεται, δε νομιμοποιείται να κάνει κάτι τέτοιο, λόγω του ότι είναι προσωρινή στη θέση αυτή. Από την άλλη αν δεν δοθούν τα πρακτικά η γραμματέας θα οδηγηθεί στις δικαστικές αίθουσες, κατηγορούμενη για άρνηση συμμόρφωσης στην εντολή του Εισαγγελέα.

Η κόντρα των δύο ανδρών κρατά από τη υπόθεση του προγράμματος πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας που υλοποίηθηκε από τον Εμπορικό Σύλλογο Μεσολογγίου και ο δήμαρχος Π. Κατσούλης είχε δηλώσει πως δεν έγινε αξιοκρατική επιλογή των επιτυχόντων. Από τη μεριά του ο πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου είχε αναφερθεί σε επιχείρηση παρέμβασης στην υλοποίηση του προγράμματος από τον Π. Κατσούλη…

με πληροφορίες από το aixmi-news.gr