Κατηγορούν τον Καραγεωργίου πως προσπαθεί να αποψιλώσει το ρόστερ του Εργοτέλη

Το άρθρο του cretesports.gr δείχνει τη ενόχληση που υπάρχει στη Κρήτη για το δυναμικό νέο ξεκίνημα του Παναιτωλικού και την παρουσία του Νίκου Καραγεωργίου στον αγρινιώτικο πάγκο. Το δημοσίευμα κατηγορεί τον προπονητή του Παναιτωλικού πως προσπαθεί να αποψιλώσει το ρόστερ του Εργοτέλη. Ωστόσο ο Ν. Καραγεωργίου στη συνέντευξη τύπου πριν λίγες μέρες είχε δηλώσει κατηγορηματικά πως ο Παναιτωλικός θα ενδιαφερθεί για παίχτες του Εργοτέλη μόνο στην περίπτωση που αυτοί μείνουν ελεύθεροι από την κρητική ομάδα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:
Αφού δεν κατάφερε να… αποψιλώσει το ρόστερ του Εργοτέλη (έφαγε… πόρτα από τον Ρομάνο), στράφηκε σε ‘ηποδοσφαιριστές με τους οποίους η κρητική ΠΑΕ είχε έρθει πρώτη σε συμφωνία.

Ο Παναιτωλικός του Καραγεωργίου ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη την απόκτηση του Μπακάκη, ο οποίος είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Εργοτέλη. Ο νεαρός μέχρι πρότινος μπακ του ΑΟΧ τα είχε βρει με τον Σταύρο Λαμπράκη, ο οποίος του είχε ζητήσει να περιμένει λίγες ημέρες προκειμένου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στην ομάδα. Εκμεταλλευόμενος αυτή την καθυστέρηση, ο Παναιτωλικός του Καραγεωργίου έσπευσε να αποκτήσει τον παίκτη.

Από την πρώτη στιγμή που ο πρώην προπονητής του Εργοτέλη ανέλαβε τον Παναιτωλικό, άρχισαν να διαρρέουν σενάρια περί ενδιαφέροντος για παίκτες της κρητικής ομάδας.

Ο βασικότερος στόχος του ήταν ο Ντιέγκο Ρομάνο, με τον οποίο ήρθε σε επαφή για να τον πάρει στον Παναιτωλικό!!! Και προσοχή, ο Αργεντινός δεν ήταν ελεύθερος! Σε αυτή την ιστορία φάνηκε ποιοι σέβονται και εκτιμούν και ποιοι βλέπουν τα πράγματα στυγνά: Ο Ρομάνο σεβόμενος το λόγο που είχε δώσει τότε στον Απόστολο Παπουτσάκη δε μπήκε καν σε συζητήσεις με τον Καραγεωργίου και επιστρέφοντας στην Ελλάδα υπέγραψε το νέο τριετές συμβόλαιο με την κρητική ομάδα.

Κάτι παρόμοιο συνέβη και συνεχίζει να συμβαίνει τόσο με νυν παίκτες του Εργοτέλη, όσο και με μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. “Δίχτυα”, βέβαια, έχει ρίξει και στον ΟΦΗ, από τον οποίο θέλει τον Βερόν.

Μία εβδομάδα έπειτα από το τελευταίο αντίο στον Απόστολο Παπουτσάκη, κόποιοι πετούν τις μάσκες και φανερώνουν το πραγματικό τους πρόσωπο ακόμα και σε εκείνους που δεν είχαν πάρει χαμπάρι τόσα χρόνια τι πραγματικά συνέβαινε.