Φιλική τεσσάρα του Παναιτωλικού με την Κόρινθο – Nωρίς για συμπεράσματα… [video + pics]

Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα για τον Παναιτωλικό στην φιλική νίκη απέναντι στην ομάδα της Κορίνθου με 4-1. Ωστόσο δεν ενδείκνυται για πολλά συμπεράσματα… Τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι ακόμη “βαριά” από την προετοιμασία, το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί και ενώ μεγάλη ήταν και η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδαων.

Είναι βέβαιο ότι ο Παναιτωλικός είναι μια νέα ομάδα που χτίζεται ουσιαστικά εξ΄ αρχής και χρειάζεται ακόμη χρόνος για να μονταριστεί… Είναι χαρακτηριστικό ότι η συνεργασία Μητρόπουλου – Μπογκντάνοβιτς πρέπει να δουλευτεί και άλλο. Ωστόσο καλά στοιχεία έδειξαν τόσο ο δοκιμαζόμενος Κίτσας, όσο και ο Λούνα. Ακόμη ο Δ. Κουτρουμάνος επιστρέφει δυνατός αν και είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί να πάρει παιχνίδια στα πόδια του… Θετική ήταν και η εμφάνιση του νεαρού Μύγα.

Τα καναρίνια μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι και η εικόνα τους στα πρώτα 25 λεπτά δεν ήταν καλή. Στην συνέχεια και μετά το γκολ του υπό δοκιμή Κίτσα (30’) ανέβασαν ην απόδοση τους πετυχαίνοντας ακόμη 3 γκολ. Στο 35’ ο Δημήτρης Κουτρουμάνος με ωραία ενέργεια πέτυχε το δεύτερο γκόλ και ο Κίτσας στο 40’ έκανε τρία τα τέρματα για τον Παναιτωλικό. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Πασάς πέτυχε ακόμη ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Νίκος Καραγεωργίου πέρασε νεαρούς ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι με αποτέλεσμα τα καναρίνια να ρίξουν την απόδοση τους. Η ομάδα της Κορίνθου το μόνο που κατάφερε ήταν στο 62’ να μειώσει στο σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Παππάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως πάνω από 600 οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν στο ΕΜΙΛΕΟΝ παρά τον καύσωνα….

Συνθέσεις
Παναιτωλικός(Ν.Καραγεωργίου):Τακίδης,Κουτρουμάνος.Γκόλιας,Μουμίν,Κούσας, Μητρόπουλος,Μπογκντάνοβιτς, Μύγας,Κίτσας,Λούνα,Πασσάς.
Στο πάγκο:Τζιτζής,Σίλβα,Δάρλας,Μπακάκης,Μίλιος,Κούσης,Κουτσοσπύρος,Μεταξούλης,
Καπνόπουλος,Σμίλτος,Τηλεμάχου,Τσάπαλος.

Κόρινθος(Γ.Καντάς):Μέλκας,Φαφούτης,Φιλής,Παππάς,Παπαευθυμίου,Σπυρόπουλος,Καλφάς,
Λουμπαρδέας,Λίνο,Σαμπάνης,Τανής.
Στο πάγκο:Βαγγελής,Κουρούλης,Μακρής,Γκέρη,Τσουβαλτσίδης,Χάλτος,Γκοράνοβιτς,Λιούρας,Ντα Σίλβα,Νικολόπουλος,Ντερτίλης,Ουζούνογλου