Είτε 50, είτε 70 στρέμματα ένα φύλακα πληρώνουμε…

Διαγωνισμό για τη φύλαξη του ΔΑΚ Αγρινίου σε ιδιώτη «τρέχει» ο Δήμος αυτή την περίοδο ενόψει της νέα χρονιάς.

Δυστυχώς παρά τα εντεινόμενα περιστατικά κλοπών, διαρρήξεων και βανδαλισμών που γίνονται καθημερινότητα στο ΔΑΚ Αγρινίου, ο διαγωνισμός κινείται ακριβώς στα ίδια πλαίσια με σήμερα. Μιλάμε δηλαδή για τη νυχτερινή φύλαξη 22:00-06:00 με… ένα φύλακα. Αυτό συμβαίνει και τώρα ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει π.χ. την πρόσφατη διάρρηξη στο κυλικείο του ΔΑΚ Αγρινίου κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Βέβαια το ακόμη μεγαλύτερο ζητούμενο για το ΔΑΚ Αγρινίου είναι η φύλαξη του κατά τη διάρκεια της ημέρας, όταν οι εγκαταστάσεις χρησιμοποιούνται. Και για αυτή την περίπτωση μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχουμε τίποτα καινούργιο από το Δήμο Αγρινίου. Αν κρίνουμε όμως από το διαγωνισμό για τη νυχτερινή φύλαξη, ο Δήμος Αγρινίου φαίνεται ότι κινείται στην πεπατημένη σα να μη συμβαίνει τίποτα στο ΔΑΚ Αγρινίου.

Και απόδειξη για αυτό είναι ότι παράλληλα ο Δήμος Αγρινίου «τρέχει» διαγωνισμό και για το Παπαστράτειο Πάρκο με το ίδιο ακριβώς πλαίσιο, δηλαδή με ένα φύλακα στη νυχτερινή βάρδια.

Είτε μιλάμε για 50 κάτι στρέμματα που είναι το Πάρκο, είτε μιλάμε για 70 κάτι στρέμματα που είναι το ΔΑΚ Αγρινίου, ένα φύλακα μπορεί να πληρώσει ο Δήμος Αγρινίου, προφανώς γιατί υπάρχουν άλλες προτεραιότητες…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο Google News