Υποσχέσεις και ευχολόγια Μητσοτάκη για σταδιακή μείωση τιμών!

Τι και αν έχει λάβει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ένα σωρό υποτιθέμενων μέτρων προκειμένου να παταχθεί η ακρίβεια και οι ανατιμήσεις που πλήττουν καθημερινά τις τσέπες των Ελλήνων, εκείνος συνεχίζει ακάθεκτα να ισχυρίζεται ότι όλα βαίνουν καλώς, εκφράζοντας την προσδοκία ότι έρχονται μεγάλες μειώσεις τιμών σε 1.500 προϊόντα!

«Ο πληθωρισμός αντιστέκεται» σχολίασε ο κ. Μητσοτάκης στην εισήγησή του στο σημερινό υπουργικό συμβούλιο, σημειώνοντας πως εντοπίζονται «αυξήσεις μεγάλες και αδικαιολόγητες» παρά τα μέχρι τώρα κυβερνητικά μέτρα.

Ο πρωθυπουργός μίλησε σήμερα για νέες παρεμβάσεις ώστε να επιτευχθούν ακόμα πιο προσιτές τιμές στο ράφι! Μάλιστα, εξέφρασε την… προσδοκία πως οι αρχικές τιμές σε παραπάνω από 1.500 προϊόντα σταδιακά θα μειωθούν από τις αρχές Μαρτίου.

«Εξελίσσεται ήδη εδώ και αρκετούς μήνες μία διαρκής παρέμβαση για να έχουμε ακόμα πιο προσιτές τιμές. Έχουμε ήδη θέσει όριο στο κέρδος των εταιρειών στο παιδικό γάλα όπου η αυξήσεις ήταν μεγάλες και θα έλεγα και συχνά αδικαιολόγητες», είπε ο κ. Μητσοτάκης. Παράλληλα, ο πρωθυπουργός στην εισήγησή του αναφέρθηκε στις τρεις κεντρικές προτεραιότητες της κυβέρνησης, οι οποίες, όπως είπε, είναι η αντιμετώπιση της ακρίβειας και μέτρα υποστήριξης των αγροτικών προϊόντων, η αναβάθμιση της δημόσιας υγείας και τα θέματα ασφάλειας.

«Έτσι συνεχίζουμε τη διπλή μας μάχη για τη στήριξη του διαθέσιμου εισοδήματος από τη μια πλευρά με μόνιμες αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις» είπε.

πηγή : newsbreak.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr