Οι πλερέζες της προέδρου

Σας έγραφα χτες για τις μαύρες πλερέζες που έχει βάλει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, καθώς φτάνει στα αυτιά της η συζήτηση για μη ανανέωση της θητείας της ενώ φουντώνει και η ονοματολογία για τον διάδοχό της. Στις κουβέντες στο Προεδρικό Μέγαρο ακούγονται πολλά για τα αισθήματα της Πρόεδρου Σακελλαροπούλου αλλά και κουβέντες για τα φάουλ που της κόστισαν.

Ένα «μεγάλο αφτί» που τυχαίνει να μου λέει κάνα δυο παρασκήνια, μού μετέφερε ότι η Πρόεδρος έχει μετανιώσει για τα ποτάκια που ήπιε σε μπαράκι με Σκέρτσο, Πατέλη και τα άλλα τα παιδιά ως επινίκια το βράδυ της ψήφισης του νόμου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Μάλιστα, η ίδια φέρεται να λέει ότι κάπως ξεγελάστηκε και η πρόσκληση δεν την έβαλε σε υποψίες, καθώς στο πριβέ και άλλες φορές έχει βρεθεί για ένα ποτό με φίλους.

Η απορία μου είναι, κοτζάμ Πρόεδρος της Δημοκρατίας και δεν ψυλλιάστηκε το παραμικρό; Της την έφεραν (με την καλή πάντα έννοια προς αποφυγήν παρεξηγήσεων) οι Σκέρτσος και Πατέλης; Σε κάθε περίπτωση, το «αμάρτημα» δεν παραγράφεται ειδικά όταν εκπροσωπείς όλους τους Έλληνες.

Η στεναχώρια της Προέδρου
Πρώτο τραπέζι πίστα ήταν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην εκδήλωση του Ιδρύματος του Αλέξη Τσίπρα. Όπως σχολίαζαν κοντινοί της άνθρωποι, η πρόεδρος Σακελλαροπούλου απεχθάνεται τον Τσίπρα, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να δώσει το παρών τη δεύτερη μέρα των εργασιών. Οι ίδιοι έλεγαν πως είναι βαθιά απογοητευμένη από τις συζητήσεις άλλων ονομάτων για την Προεδρία της Δημοκρατίας, οπότε ως αντίδοτο θα πυκνώσει τις παρουσίες της δεξιά και αριστερά. Εμείς να πούμε μόνο τούτο: η κυρία Πρόεδρος δεν υπέγραψε κανένα συμβόλαιο για υποχρεωτική δεύτερη πενταετία στο Προεδρικό Μέγαρο. Οπότε προς τι η στεναχώρια;

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr