Ο Δούκας (κάνει ότι) δεν καταλαβαίνει το πρόβλημα της υποψηφιότητάς του

Η υποψηφιότητα Δούκα είναι προβληματική πολιτικά όχι καταστατικά

Ο Χάρης Δούκας, ο δήμαρχος Αθηναίων, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και γιατί όχι -αν παραιτηθεί ο Μπάιντεν- και υποψήφιος πρόεδρος με τους Δημοκρατικούς στις ΗΠΑ…. Εντάξει, μας επηρέασε η αλήθεια είναι και το τρολάρισμα στα social media, όπου εκεί βέβαια τον υποβιβάζουν σε υποψήφιο διαχειριστή πολυκατοικίας… Εμείς όμως τον εξυψώσαμε στα ουράνια.

Το πρόβλημα του Χάρη Δούκα είναι ότι δεν καταλαβαίνει τι του λένε. Γιατί το πρόβλημά του είναι ότι πριν προλάβει να κλείσει έξι μήνες στην καρέκλα του Δημάρχου Αθηναίων, θέλησε να γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δηλώνοντας όμως ότι αν εκλεγεί θα είναι και Δήμαρχος και Πρόεδρος. Και απαντώντας ο Χάρης Δούκας κάλεσε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να απαντήσει αν πιστεύει ότι η ιδιότητα του δημάρχου είναι ασυμβίβαστη με αυτή του υποψηφίου αρχηγού στο κόμμα, βάσει του καταστατικού. Μα δεν είναι θέμα καταστατικού. Το θέμα είναι ότι ο Χάρης Δούκας δεν καταλαβαίνει ότι το πρόβλημα της υποψηφιότητάς του είναι πολιτικό και όχι καταστατικό… από τη στιγμή που δηλώνει έτοιμος και για δήμαρχος και για πρόεδρος κόμματος. Γιατί, αποδεικνύεται ότι χρησιμοποιεί τη Δημαρχία της Αθήνας για να ανέβει σε ένα άλλο σκαλί της πολιτικής.

Ο Χάρης Δούκας, αντιθέτως, αν παραιτούνταν από τη Δημαρχία για να διεκδικήσει την προεδρία του ΠΑΣΟΚ δεν θα είχε κριτική για την υποψηφιότητά του, αλλά θα γνώριζε σχεδόν την αποθέωση, τώρα όμως που πηγαίνει στα… σίγουρα, ας μην του κακοφαίνεται η κριτική.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr