ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ: Aπό τη Γαλλία, τους είναι πιο εύκολη η κωμωδία

Και ενώ μετά την ανατροπή στο β’ γύρο των εκλογών στη Γαλλία, οι πράσινοι και οι ροζ σύντροφοι μας είπαν ότι πρέπει να το κάνουν όπως στη Γαλλία το Νέο Λαϊκό Μέτωπο, στην πράξη η πρώτη αντίδραση των δύο κομμάτων της κεντροαριστεράς ήταν σε εντελώς άλλο μήκος κύματος.

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν χθες στη Βουλή την ίδια τροπολογία, αλλά δεν την συνυπέγραψαν! Έτσι το κάθε κόμμα κατέθεσε την δική του τροπολογία… με το ίδιο περιεχόμενο… Μιλάμε για copy – paste… Mε εξαίρεση την υπογραφή από κάτω που έρχεται από τους αντίστοιχους τομεάρχες των κομμάτων.

Οι τροπολογίες αφορούν την επέκταση του επιδόματος ανεργίας στους εποχιακά εργαζόμενους και θα συζητηθούν σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής που συζητείται το νομοσχέδιο για τον τουρισμό. Ανάμεσα στα δύο κείμενα αυτό που τα ξεχωρίζει είναι η αιτιολογική έκθεση!

Το εντελώς σουρεαλιστικό ότι μόλις πριν λίγες ώρες τόσο ο Κασσελάκης, όσο και ο Ανδρουλάκης εμφανίζονταν θετικοί σε κοινές κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες. Σκεφτείτε δηλαδή να ήταν και αντίθετοι…

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr