Ιδού η «γαλάζια» λύση για τη ακρίβεια: «Να σταματήσουμε να αγοράζουμε προϊόντα που έχουμε συνηθίσει να αγοράζουμε…»

«Να σταματήσουμε να αγοράζουμε τα προϊόντα που έχουμε συνηθίσει να αγοράζουμε…» συστήνει ο Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Σ.Αναγνωστόπουλος

«Πρέπει να κάνουμε αυτή την αμφισβήτηση, αυτή η διαδικασία της αμφισβήτησης του να σταματήσουμε να αγοράζουμε αυτό που συνήθως αγοράζουμε θα οδηγήσει και στη μείωση των τιμών. Αυτό που βοηθάει πάρα πολύ και τις επιχειρήσεις να αυξάνουν τις τιμές, είναι ότι δεν αλλάζουμε τις καταναλωτικές μας προτιμήσεις. Όσο και να ανέβει εμείς συνεχίζουμε να προσπαθούμε να αγοράσουμε τα ίδια προϊόντα. Αυτό πρέπει να μπει στη νοοτροπία του Έλληνα καταναλωτή, αν κάτι μας φαίνεται ακριβό αν κάτι μας φαίνεται προβληματικό πρέπει να αλλάξουμε. Πρέπει ακόμα και πολλές φορές να θυσιάσουμε αν δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε, να θυσιάσουμε και σε όρους ποιότητας, αν αυτό πρέπει να γίνει».

Να λοιπόν το πώς θα σταματήσουν τα νοικοκυριά να «γονατίζουν» από την ακρίβεια. Ας «γονατίζουν» από την πείνα δεν έγινε και τίποτα… Αυτό… συνέστησε στους καταναλωτές, μέσω του ΣΚΑΪ, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, μένοντας πιστός στην κυβερνητική γραμμή της αλαζονείας, της χυδαιότητας και των προκλήσεων.

Οι «άριστοι» του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίζουν ασταμάτητα την επίδειξη «αριστείας», δίνοντας «λύσεις» στα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τους πολίτες, την κοινωνία, τον τόπο.

πηγή : newsbreak.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr