Nοσοκομείο Μεσολογγίου: Ανακαίνιση με 1,2 εκατ. από το Ταμείο Ανάκαμψης

Το Σάββατο 07/09/2024, στο περίπτερο του Ταμείου Ανάκαμψης, στο πλαίσιο της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, υπεγράφησαν μεταξύ του Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. και των αναδόχων εταιριών οι συμβάσεις για τα έργα Αναβάθμισης – Ανακαίνισης – εκσυγχρονισμού και Αναδιαρρύθμισης Υγειονομικών Μονάδων της 6ης Υ.ΠΕ., οι εργασίες των οποίων θα ξεκινήσουν σύντομα.

Μεταξύ αυτών και το έργο της Αναβάθμισης και Ανακαίνισης διαφόρων χώρων του Γ.Ν. Αιτωλοακαρνανίας και ειδικότερα της Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου.
Η σύμβαση περιλαμβάνει τα παρακάτω έργα:
1. Επισκευή κεραμοσκεπής και τοποθέτηση νέας με θερμομόνωση και υγρομόνωση ύψους: €203.206,24
2. Ηλιοθερμική μονάδα για παραγωγή καθ’όλο το έτος ζεστού νερού χρήσης (ΖΝΧ) με συλλέκτες και δεξαμενές αποθήκευσης ύψους: €124.000,00
3. Αποξήλωση υφιστάμενων δικτύων σωληνώσεων κλιματισμού και εγκατάσταση νέων δικτύων σωληνώσεων κλιματισμού (ψύξης – θέρμανσης) από το λεβιτοστάσιο προς τα FCU και τις κλιματιστικές μονάδες ύψους: €786.177,00
4. Αντικατάσταση λαμπτήρων φθορισμού και πυρακτώσεως με λαμπτήρες Led ύψους: €31.000,00
5. Αντικατάσταση εσωτερικών κουφωμάτων με κάσωμα ύψους: €31.000,00
Συνολική αξία έργων: 1.175.383,24

Το όλο έργο προτάθηκε από τη Διοίκηση και ιδιαίτερα από την Αν. Διοικήτρια Φιλιπποπούλου Ελένη η οποία έκανε όλες τις προκαταρκτικές ενέργειες προκειμένου το έργο να είναι τεχνικά και οικονομικά ώριμο ώστε να υποβληθεί για τελική έγκριση. Από πλευράς της η Διοίκηση της Ν.Μ. Μεσολογγίου, ευχαριστεί όλους τους εργαζόμενούς της οι οποίοι συνέβαλλαν στο να έχουμε σήμερα μια τόσο θετική εξέλιξη για την ανακαίνιση των χώρων της.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr