Παναιτωλικός: Έριξε το τελευταίο «κάστρο»

Πρώτο θετικό αποτέλεσμα με Ολυμπιακό εκτός

Οι εκτός έδρας αγώνες με τον Ολυμπιακό έδειχναν για τον Παναιτωλικό μια… χαμένη υπόθεση μέχρι χθες το βράδυ (15/9), αφού στις 14 «επισκέψεις» του μετρούσε ισάριθμες ήττες από τους Πειραιώτες.

Η «λευκή ισοπαλία» για την ομάδα του Αγρινίου με τους «ερυθρόλευκους» ήταν η παρθενική της ιστορίας της με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα σε εκτός έδρας αναμέτρηση, καθώς στα 14 προηγούμενα ματς στη Stoiximan Super League στην έδρα του αντιπάλου δεν κατόρθωσε να πάρει βαθμό, ούτε ασφαλώς να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.

Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με το σχετικό αφιέρωμα στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής, ήταν η μοναδική ομάδα από το «BIG-5» απέναντι στην οποία δεν είχε καμία επιτυχία ο Παναιτωλικός, αφού στις έδρες των υπολοίπων τεσσάρων είχε αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός ήταν η πρώτη μεγάλη ομάδα απέναντι στην οποία πήρε εκτός έδρας ισοπαλία ο Παναιτωλικός, αφού στην παρθενική του παρουσία στην Α’ Εθνική/Super League (1975-76) έφυγε με το 1-1 από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Επίσης, απέναντι στο «τριφύλλι» η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας έχει ακόμη μια ισοπαλία (0-0) το 2021-22.

Το πρώτο τρίποντο ήρθε απέναντι στον ΠΑΟΚ, αφού το 2014-15 έφυγε με τη νίκη (2-1) από την Τούμπα, ενώ το 2021-22 επικράτησε και κόντρα στην ΑΕΚ (2-1). Με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ο Παναιτωλικός έχει να επιδείξει μια νίκη και τρεις ισοπαλίες σε δέκα αναμετρήσεις, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν έξι φορές.

Η ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟ BIG-5

πηγή : monobala.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr