Και ο ΣΕΕΔΑ στο πλευρό Πασιόπουλου για την ανατροπή στην ΟΕΕΣΠ

Στην τελική ευθεία μπήκε η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, ΝΔ Ελλάδας και Ιονίων Νήσων για τις εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τις 29 Σεπτεμβρίου.

Σε αυτές τις εκλογές, ο νυν πρόεδρος της ΟΕΕΣΠ Γιώργος Βαγενάς, κατάφερε μεν να καταθέσει μεν ένα πολυπληθέστερο ψηφοδέλτιο, ωστόσο ο Κώστας Πασιόπουλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, με το συνδυασμό «Νέα Πορεία» επιχειρεί την ανατροπή έχοντας καταρτίσει ένα ενδιαφέρον ψηφοδέλτιο. Και αυτό γιατί οι μισοί σχεδόν υποψήφιοι που συμμετέχουν στο συνδυασμό του προέρχονται από τον Εμπορικό Σύλλογο Πάτρας, με προεξάρχουσα βεβαίως την πρόεδρό του, Ερμιόνη Διονυσάτου.

Πέρα τούτου όμως στην Ομοσπονδία έχουν μεταβληθεί σε κάποιο περιορισμένο έστω βαθμό οι συσχετισμοί σε σχέση με το παρελθόν, καθώς σε αυτή έχει εγγραφεί και ο Σύλλογος Εμπόρων και Επιχειρηματιών του Δήμου Αγρινίου (ΣΕΕΔΑ). Αυτό ήταν αναμενόμενο μάλλον από τη στιγμή που είναι γνωστή η αντιπαράθεση των δύο φορέων του εμπορικού κόσμου του Αγρινίου και ο Εμπορικός Σύλλογος «υπάγεται» στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας & Νήσων (ΟΕΣΒΔΕΝ). Ήταν δεδομένο ότι ο ΣΕΕΔΑ θα πήγαινε στην άλλη Ομοσπονδία. Έτσι ο Κώστας Πασιόπουλος έχει και αγρινιώτικη συνδρομή στο εγχείρημα για την ανατροπή στην ΟΕΕΣΠ, καθώς στο ψηφοδέλτιό του συμμετέχουν εκτός από τον πρόεδρο του ΣΕΕΔΑ Σωκράτη Κωστίκογλου και τα μέλη του ΔΣ Γ. Γιοπάνος και Θ. Δεληγιάννης.

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr