Παναιτωλικός: Με συνταγή Φαλήρου κόντρα στον Αστέρα AKTOR

Ο Παναιτωλικός βρίσκεται μία μέρα πριν ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το εκτός έδρας Σαββατιάτικο (21/9) παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα AKTOR με τον Γιάννη Πετράκη να προσανατολίζεται για πρώτη φορά να επαναλάβει την ίδια ενδεκάδα.

Ουσιαστικά ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου φαίνεται να επιμένει στους 11 που παρέταξε την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και ήταν αυτοί που έβαλαν τις βάσεις για το ιστορικό 0-0.

Μπορεί ο Παντελάκης να επέστρεψε στις προπονήσεις έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον δικέφαλό του ωστόσο ο Πετράκης δείχνει πως θα τον προφυλάξει. Πως δεν θα του δώσει τη φορά αυτή φανέλα βασικού για τη τριάδα των κεντρικών αμυντικών.

Στην περίπτωση που συμβεί αυτό τότε θα μείνει για πρώτη φορά στον πάγκο σε παιχνίδι που ήταν στην αποστολή σε αντίθεση με τα τρία πρώτα. Σε αυτά με την Λαμία εντός, τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα και τον Πανσερραϊκό εντός. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πετράκης στα μέχρι στιγμής πρώτα παιχνίδια του Παναιτωλικού δείχνει να επιμένει στην περσινή συνταγή με εξαίρεση έναν ή το πολύ δύο από τους νεαποκτηθέντες.

Τα δεδομένα για την ενδεκάδα

Σε απλή μετάφραση η ενδεκάδα του Παναιτωλικού έχει μέχρι στιγμής 9-10 ποδοσφαιριστές της περσινής ομάδας και πάντα για σύστημα το 3-5-2. Αυτό που βρήκε ο Πετράκης διαδεχόμενος στη τεχνική ηγεσία της ομάδας τον Αργεντινό Γκάμπριελ Σούρερ και το διατήρησε και στη φετινή χρονιά.

Οι μόνοι δε μη περσινοί που έχουνε βρεθεί στη βασική ενδεκάδα του Παναιτωλικού στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια ήταν οι Παντελάκης και Σιέλης στην πρεμιέρα με την Λαμία στο Αγρίνιο, ο Παντελάκης με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα, εκ νέου το δίδυμο Παντελάκης και Σιέλης με τον Πανσερραϊκό στο Αγρίνιο και μόνο ο Σιέλης με τον Ολυμπιακό στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Εφόσον λοιπόν ο Πετράκης επιμείνει στην ίδια βασική ενδεκάδα με αυτή κόντρα στους ερυθρόλευκους θα το κάνει για τρεις λόγους. Οι δύο βασικοί για να ψάξει η ομάδα του να κάνει το 2 στα 2 στην έδρα της και ταυτόχρονα να μείνει αήττητη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μετά τις δύο πρώτες ήττες της από Λαμία εντός και ΠΑΟΚ εκτός αλλά και αν μπορέσει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι να κρατήσει το μηδέν στην εστία της.

Από εκεί και πέρα από αγωνιστικής πλευράς κι όσον αφορά το απουσιολόγιο του Ρεθυμνιώτη τεχνικού ο Μιχάλης Μπακάκης αναμένεται να απουσιάσει για ένα ακόμη παιχνίδι του Παναιτωλικού ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Ισπανό Φερμίν Ρουίθ Πάλμα.

πηγή : monobala.gr

Ακολουθήστε το agrinioculture.gr στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία στο ΑγρίνιοCulture.gr